Mellbimbó piercing?
Hol csináltathatok Budapesten?
Menyire fáj?
Mennyi ideig fáj?
Mire kell figyelni, öltözék, fürdés, szex?
Fürdőruhában látszik(vékony szivacsos és Szivacs nelkuliben)?
Mivel kell kenni, tusfürdővel vigyázni kell?
Mennyi az esélye, hogy egyullad, ha nagyon odafigyelek?
Először csak az egyiket, vagy mehet egyszerre mindkettő?
C-s, D-s mellhez mekorra méretű kelhet?
Biztos, hogy ekkora mellel is jól néz ki?
Volt veletek olyan, hogy egy srác vagy lány azért nem akart veletek lenni mert nektek van?
Leirnatok, hogy hogyan zajlott a piercing atszuras?
Barmelyik piercer csinal budapesten de telefonalj elotte oda es menj biztosra
Nekem a baloldalon jobban fajt mint a jobboldalon de alapjaban veve egy septum nekem sokkal rosszabb volt pl
Ez a fajdalom dolog is lecseng kb 1 het alatt
Arra figyelj hogy ne akadjon be sehova mert az nagyon faj plusz eselyes hogy begyullad
Nekem vekony furdoruhaban sem latszott annyira csak amikor nudiztam persze:P
A piercer adni fog egy fertotlenito folyadekot akivel kezelned kell kb addog mig el nem fogy a tubusbol a cuccos
Ha nagyon odafigyelsz kevesebb eselye van a gyulladasra de ez szervezet fuggo szerintem
Szerintem felesleges kulon idopontban szuratni oket kiveve ha nagyon raersz, nekem ment egyszerre mindketto
Nem a kosarmerettol fugg hanem a bimboetol (,,parizerbe,, nem annyira ajanlom)
Ha szep az ember melle akkor mondegy a meret mert jol mutat benne
Nem fordult elo aki latta annak nagyon tetszett
Lefertotlenitik a borod, lidokaint fecskendeznek a bimbokba, majd par perc utan (altalaban ilyenkor valasszak ki az ekszert) atszurjak a tuvel amibol szinte mar semmit nem erzel csak kicsit kellemetlen
Most sorrendben valaszoltam a kerdeseidre de en hozzatennem hogy tavaly szurtak mindket mellem amit fel ev utan kivettem, es most ugyanoda ahol az elozok voltak szurtak vissza
Az elsonel lassabb volt a gyogyulas mostmar szinte masnapra jol voltak
Ne izgulj miatta, par pillanat de a vegeredmeny nekem abszolut megerte
Nem onfenyezesbol de szep melleim vannak amikben nagyon jol mutat
Mas velemenye ne szamitson!:)
Budapesten több helyen is csináltathatsz, de nem mindenhol érdemes. Skriba Mártinál, Komáromi Gerinél, vagy Zagyvai Gábornál viszont hozzáértő kezeket kapnál. A hölgy Újpesten dologozik az Invictusban, Geri az Urániánál a Swastikában, míg Zagyvai a Trigunában.
Maga a szúrás eléggé, de eléggé speciális fájdalom. Kicsit izgató és égető is egyben. Utána érdemes leragasztani és úgy is tartani egy pár hétig, persze kezelésekkor leszedni róla, alaposan lekezelni és vissza rá egy friss, újat. A fájdalom pár percig tart, de fokozatosan gyengül. Utána érzékeny lesz.
Öltözködésnél és szexnél arra kell odafigyelni, hogy ne kapj bele és más se kapjon bele. Célszerű olyan hálóruhában aludni, amibe nem tud beleakadni (tehát nem kötött, vagy nem szálas). Fürdésnél nem szabad kiáztatni, így uszoda, szauna, strand, és kádban áztatás kerülendő legalább 1 hónapig, csak sima zuhanyzás. Tustfürdő kerülhet rá, de ne álljon rajta, bővízzel öblítsd le, majd tusolás után ápold le.
Igen, bizonyos fürdőruhákban, főleg a testre simulókban jól látszik. Kenni nem kell, ápolni kell. Erre a legjobb az Octenisept oldat, amit patikában érdemes rendelni (1 litereset, ára 5-6.000 Ft), illetve tiszta mull lapokat a leragasztáshoz, és még tiszta új fültisztító pálcikákat.
A gyulladás esélye több tényezőtől is függ. Első, az ékszer anyaga. Érdemes 16G szárvastag két végén golyós titán anyagú barbell ékszerrel szúratni és legalább fél évig ezt benne is hagyni. Érdemes kerülni azokat a szituációkat, ahol a mellbimbódra vegyszer, vagy kosz kerülhet (tehát testápolók, krémek, gélek, zselék, lakkok, festékek, és a többi). Érdemes első két három hétben napi 5x lekezelni, utána napi 3x további 2-3 hétig, majd napi 2x (reggel-este) még további 1 hónapig. Bőven mehet rá az Octeniseptből.
Célszerű egyszerre mindkettőt, ha mindkettőbe szeretnél. Fontos, hogy ügyelj arra, hogy a melltartódba ne akadhasson bele a bimbó.
A kosármérettől ez független, bimbóátmérőtől függ. De továbbra is a 16G-s szárvastagság ideális, a többit a piercer úgyis tudni fogja és elsőre hosszabbat rak bele.
Hm, ez jó kérdés. Ha nincsenek nagyon elálló mellbimbóid, akkor számomra jól nézne ki, de mindig lesz olyan, aki szerint otromba, csúnya dolog.
Velem inkább olyan volt, hogy pont azért akart velem lenni, mert van.
Bemész, elmondod, hogy mit szeretnél, fontos közölni, hogy titán szárassal kérnéd. Utána egy kis vetkőzés, majd jöhet a felület fertőtlenítése. Ezután megjelöli a ki és bemeneti lyuk helyét a bimbókon, majd egy steril ékszert hoz(ékszereket), olykor hozzá is mérik. Olykor tolómérővel mérik le a bimbót. Majd egy steril, speciális piercing fogóval átfogja a bimbit, és egy frissen felbontott sterill tűvel óvatos mozdulattal átszúrja. Átszúrás előtt mély levegő, és majd lassú kilégzés, de ezt is elmondják. A tű helyére behúzza az ékszert, majd rátekeri a golyókat és alaposan meghúzza. Ezután újra lefertőtleníti és szépen elmond mindent, ami az utókezeléssel kapcsolatos, vagy ad egy utókezelő kártyát.
Mit érdemes még tartani otthon? Patikai hidrogén-peroxid oldatot, hogy ha esetleg netántán mégis vadhús, vagy keliod képződne rá, akkor azzal tudd ecsetelgetni napi 3x legalább 3 héten át, mert az majd leszárítja.
Mellékelve még megjegyzem, hogy gyógyulás után a piercinggel való játék nagyon izgató. Nem csak vízszintesen, de függőlegesen, vagy bármilyen irányban be lehet szúratni, akár többet is. Szoptatni ugyan úgy lehet vele, de ilyenkor a baba és magad miatt is érdemes kivenni a szopiztatások idejére. Vannak piercerek, akik nem használnak fogót/csipeszt, hanem szabadkézzel dolgoznak. Továbbá akármennyire extrémnek tűnik, a régebbi, főleg konzervatívabb nők számára ez számított alapékszernek, míg a férfiaknál nem a homoszexualitás jelképe.
Fontos még tudni, hogy igen, a reptéri kapunál besípol, de a bevásárlóközpontokban nem.
Ha nem tágítod ki, csak a 16G-s méretnél maradsz, akkor akár több évnyi hordás után is nyom nélkül be tud forrni. Cserekor érdemes vazelint használni, ugyanis nem túl könnyű cserélni.
Nagyjából ennyi, de ha lenne kérdésed, írj bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!