Mit tegyek, ha amikor a barátommal vagyok összealapozózom a ruháját?
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy nekem eléggé pattanásos böröm van, és ezért alapozót és púdert használok rá, mindemellett olajos is a bőröm, hamar zsírosodik, ezért a púder nem mattítja le eléggé. Mit tehetnék, hogy egy ölelés alkalmával ne maradjon ott a fél sminkem a pulcsiján? Vagy hogy stresszmentesen rádölehessek pl a melllasára?
Még nagyon az elején vagyunk, tehát nem szeretném elhagyni az alapozót, meg persze magabizosságot is ad számomra, ezért viselem. Kérlek titeket, hogy értelmes válaszokat adjatok!
Nekem is hasonlo a problemam bar nekem nem csunya nagyon a borom, viszont sok sminket hasznalok nagyon
En ha radolok, direkt ugy szoktam hogy az arcom ne erjen a ruhajahoz nagyon es erre mindig kulon ugyelek de szerintem az sem nagy baj ha alapozos lesz kicsit
Nem nagyon tudod sehogy megoldani hogy ne legyen olyan szerintem de javitsatok ki hogyha tevednek:) es valami tippet en is elfogadok ha megis van
Köszönöm a gyors válaszokat! Jöhetnek még!
Illetve az 1#-nek mondom, hogy hallottam már ilyen smink fixáló sprayről, viszont nem tudom, honnan lehetne beszerezni/jót tenne e/hatásos lenne e/stb, ezért még nem mertem keresni ilyet magamnak, de ha valakinek vannak tapasztalatai ilyennel az leírhatná ide!:)
Nagyon köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kéz!
További kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt nektek!:)
Az utolsó 2. felével egyetértek. Lehet trükközgetni, és bevallom, igen, persze, bejön, ha szép bőre van a lánynak, kinek ne jönne be?... de! Ez a rengeteg trükközés nagyon elszomorító. Ha a leendő partnerem ilyeneket csinál, akkor én meg hívjam minden randi/találkozás esetén drága étterembe, akkor is, ha majd' a gatyám megy rá? Vagy az állásom és a végzettségem kozmetikázzam? Vagy azt, hogy hány fekvőtámaszt tudok kinyomni, hány km-t lefutni, leúszni? Hogy aztán pár hónap után, amikor már "mindegy" kiderüljön az igazság?
Kérlek szépen, a barátod nevében ne kend össze az "ingem", ne tégy magadra 10 kiló vakolatot! Ha van szemem, látni fogom, hogy csupán pattanásaid, apró bőrhibáid vannak, amit ha nem próbálsz mindenáron elfedni azokkal a vackokkal, viszonylag hamar el fogsz tudni tüntetni! Inkább a természetes szépségedre vagyok kíváncsi, még akkor is, ha számodra kellemetlen kicsit, hogy pattanásaid vannak. Hidd el, nekem is voltak és vannak pattanásaim, de nem tartanak örökké, és inkább a bőrt próbálom "meggyógyítani", mintsem elfedni kozmetikákkal, amikkel csak rontok a helyzeten!
Szerintem ha közel vagy hozzá úgy is látja hogy milyen a bőröd az alapozó alatt. Tapasztalataim szerint minden normális fiúnak jobban tetszik ha egy lányon nincs vagy csak kevés smink van. És hidd el, hogy ha nem alapozóznád magad akkor az a bőrödnek is jót tenne. Az alapozó eltömíti a pórusokat tehát emiatt is alakulhatnak ki mitesszerek és pattanások mert a bőröd nem tud "lélegezni" Jó lenne ha inkább próbálnál arra koncentrálni hogy az alap probléma megoldódjon. Gondolok itt pattanás elleni krémekre (pl dermofil paszta) vagy kozmetikus is tud segíteni vagy esetleg érdemes lehet egy bőrgyógyászt felkeresni ő tudni fogja mitől ilyen a bőröd és segít. Egyébként ha nagyon zsíros a bőröd az lehet a helytelen táplálkozástól is, kerüld a nagyon olajos, zsíros ételeket, magvakat. Próbálj meg naponta 2-3 liter vizet meginni. Valamint reggel és este moss arcot hideg vízzel. Ha mindenképpen alapozót szeretnél használni akkor inkább egy BB krémet javaslok neked. És jól tudod vannak smink fixáló spray-k. Bemész bármelyik drogériába (DM, Rossmann, stb) és ott fogsz találni. Talán az is tud segíteni valamennyit hogy rajtad maradjon a smink és ne a barátod pulcsiján kössön ki. De hidd el, ha komolyan gondolja veled ez a srác akkor nem számít neki hogy van-e rajtad alapozó vagy nincs. És sokkal jobb úgy együtt lenni, oda bújni, ölelkezni, hogy nem kell attól tartani hogy össze kened. Ha bele gondolok nekem nem volt ilyen gondom sosem hogy össze kentem a barátom ruháját az alapozómmal. Lehet az a baj hogy túl sokat viszel fel belőle? Túl sok réteget? Na mindegy. Remélem tudtam neked segíteni. És sok sikert kívánok ehhez a kapcsolathoz! 😊
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!