Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kb 1 eve van conch piercingem,...

Kb 1 eve van conch piercingem, nemreg,3 hete cseretettem csak ki karikara. De ezzel csak a problema van, mit csinaljak vele? Mennyi ido alatt forr ossze?

Figyelt kérdés
A karikan eleg laza a kapocs emiatt mindig kijon a fulembol. Ezert is gyulladt be mert kiteptek, akkor vissza kellett rakni magamnak tukor nelkul.. na es 1-2 hrte fel van dagadva, gennyes. Kiszedtem belole az ekszert 2 napja, nem fog osszerforni ugye?
2019. dec. 24. 00:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Most nem teljesen értem, hogy neked az a célod, hogy majd visszarakj egy sima piercinget bele, vagy az a célod, hogy teljesen összeforrjon a lyuk? Majd ha meggyógyul, nem lesz már feldagadva, akkor majd összeforr. Addig is kezeld Octenisepttel, vagy más fertőtlenítővel.
2019. dec. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!