Nyelvpiercingre lehet alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Pénteken akarom megcsináltatni, és szombaton házibuliba megyünk. Inni nem lehet rá ugye?2010. júl. 20. 13:45
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2010. júl. 20. 13:52
3/6 anonim válasza:
ne hallgass a felettem válaszolóra! persze, hogy lehet! külön jó is, mert fertőtleníti. csak tejterméket ne fogyassz ilyenkor :)
4/6 anonim válasza:
Amikor én csináltattam a piercingem utána shake-n éltem mert szilárd kaját nem tudtam enni és semmi bajom se lett csak első nap ne fogyassz tejet előtte kajálj bőven mert utána lehet hogy nem megy pár napig! Alkohol mehet de csak módjával mert nem biztos hogy ha hányásig iszod magad az jót tesz neki.
5/6 anonim válasza:
Én is csináltattam nyelvpiercinget,tejjel,tejtermékekkel utána óvatosan kell bánni..és igen ihatsz,sztem is..
Ja,meg ha mész,vigyél szőlőcukrot:DNekem leesett akkor a vércukorszintem,és be kellett vennem,mert kissé rosszul voltam..:) Vizet ittam még rá.
(Amúgy ha megcsináltattad,sztem vegyél Phlogosol-t...nekem a piercer ajánlotta,bevált:))
6/6 A kérdező kommentje:
köszii:)
2010. júl. 20. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!