Világos jó BB creamet ti hol vesztek, melyiket ajánljátok?
Mindig is terveztem venni egy bb creamet, de a minőség elég fontos nálam. Ergo pl dmben nézegettem, volt egy vagy kettő felhozatal, de gyanúsan olcsóak voltak, meg sötétek is.
Elég világos a bőröm és szeretnék egy legalább stabil középkategóriás BB creamet. Ti hol szoktátok venni és melyiket ajánljátok?
Garnier és bármelyik drogeriában kapható
Én évek óta használom
Alapozót nem is használok csak ezt meg korregtort és kőpudert estig tart
Kb 1199-1599ft
Én dm-be szoktam venni a Garnier olajmentes BB krémet. Nekem bejött. :)
Van belőle Light és Medium
Nekem van Garnier olajmentes BB krémem light árnyalatban, viszont kb. közepes árnyalatú a bőröm (csak a viszonyítás kedvéért: Catrice HD liquid foundation 030-as árnyalatú alapozóm is van) és télen éppenhogy jó, nyáron viszont már világos.
Szóval ha nagyon fehér bőröd van, akkor valószínűleg sötét lesz neked a Garnier.
Én még az Essence you better work-öt néztem, abból valahol láttam tesztert is, szóval azt ki is tudod próbálni. :) De ezt nem tudom, hogy minőségre milyen.
Nekem is volt garnier bb krémem, kétszer használtam, még nyáron is túl sötét volt a light árnyalat, nem biztos hogy szerencséd lesz vele.
Nézd meg a nyx tinted skin veilt-t, az lesz elég világos színben, illetve nekem nincs tapasztalatom velük de állítólag a koreai sminkcuccok között van sok világos bb krém.
Nekem is a legtöbb light krém sötét volt, aztán rátaláltam erre a csodára és mintha nekem készítették volna :)
Szia~
Nekem is nagyon világos a bőröm és attól a garnieres bb krémtől amit a többiek ajánlanak úgy néztem ki mint akinek a fejébe húztak egy vödör festéket (light árnyalat). Szerencsére nincsenek bőrhibáim így ritkán használok bb krémet, de akkor avonost mert megfizethető és van extra világos árnyalatuk is. :)
Ha még keresel akkor ezt ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!