Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldök festéket akarok...

Szemöldök festéket akarok venni (por állagút) világos barna hajhoz, valaki esetleg ajánlana, mondana valamit? Ne legyen túl drága

Figyelt kérdés

2019. dec. 10. 17:12
 1/2 anonim válasza:
100%
Szia! Régen enis kerestem mindig. De sosem találtam. Vettem egy henna Szemoldok festeket. Összesen 400ft.honapokig elég. Be fested. 10 perc utan le mosod. Es max 3het utan újra fested
2019. dec. 12. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem festékre gondol a kérdező, az nem por állagú.

Por állagú kb az összes márkának van, bemész a drogériába és 500 ft-tól több ezerig van mindenféle. Magadnak kell kitapasztalnod, hogy melyik válik be, bár mondjuk ez pont az a termék, amiből nem kell a legdrágább, az olcsók is jól működnek. Mondjuk géllel könnyebb lenne.

2019. dec. 13. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!