Szemöldök festéket akarok venni (por állagút) világos barna hajhoz, valaki esetleg ajánlana, mondana valamit? Ne legyen túl drága
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 17:12
1/2 anonim válasza:
Szia! Régen enis kerestem mindig. De sosem találtam. Vettem egy henna Szemoldok festeket. Összesen 400ft.honapokig elég. Be fested. 10 perc utan le mosod. Es max 3het utan újra fested
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem festékre gondol a kérdező, az nem por állagú.
Por állagú kb az összes márkának van, bemész a drogériába és 500 ft-tól több ezerig van mindenféle. Magadnak kell kitapasztalnod, hogy melyik válik be, bár mondjuk ez pont az a termék, amiből nem kell a legdrágább, az olcsók is jól működnek. Mondjuk géllel könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!