Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki goth hogy sminkeli magát...

Aki goth hogy sminkeli magát (nem a pózerekre gondolok)?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:

mindenképp sötét smink kell..

A szemek vastagon kihúzva..akár füstösen..és vörös, v fekete rúzs..nah meg ők nem azok az agyon barnított barbik,szval elég fehér a bőrük..(: remélem kicsit segítettem..esetleg egy pix: [link]

2010. júl. 19. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
és vajon hogy marad rajtam ilyen melegben? ez már szinte művészet:)nem könnyű az biztos
2010. júl. 19. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pl. szempillaspirál, tus, ezzel általában mintákat festek, ami lehet nonfig v pókháló, vagy ami épp eszembe jut, szemhéjpúder általában fehér vagy fekete de szokott néha lila, szürke, sötétkék vagy sötétzöld is lenni ruházattól függően. Rúzsból többfélét használok, van egészen élénkpiros és sötét bordós meg természetesen fekete is. Kis pirosítót szoktam tenni az arcomra. Alapozót nem használok, anélkül is elég fehér a bőröm. Max koncertekre néha. Egyébként hétköznapokon szinte csak szempillaspirált szoktam használni, a többit csak ha nagyon ráérek reggelente vagy koncertre. 21/L
2010. júl. 21. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek
2010. júl. 21. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
16%
Minden goth pózer. Sőt bármilyen néven nevezhető irányzathoz tartozó személy pózer. Mi más lenne, ha nincs saját stílusa?
2010. júl. 26. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
mért, aki meg nem tartozik sehova, az rögtön azt jelenti, hogy egyedi? nem, képzeld ma már rég nincsenek egyedi emberek. Mellesleg attól nem lesz valaki kevésbé egyéniség, hogy metált, rock, goth vagy akármi zenét hallgat, és ezért fekete ruhákat szeret hordani. Én goth vagyok és legalább magam varrom a ruháim...és nem csak feketét hordok, bár az a kedvencem. MInd1, ez egy dolog. Az biztos, hogy velem senki nem jön szemben az utcán ugyanolyan ruhában. Elmondható ez bárkiről aki trendi ruhaboltokban vásárol? Nem hiszem.... Mind1, őszintén szólva lesz@rom, csak kicsit felháborít, hogy egyesek szerint azért nincs egyénisége valakinek, mert x zenét szeret és ezt ki is mutatja...
2010. júl. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!