Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire jók a hamisítvány...

Mennyire jók a hamisítvány parfümök?

Figyelt kérdés

Nem az utánzatra gondolok, ami más nevű is...

Hanem az igazi hamisítványra, ami ugyan úgy is néz ki és a neve is egyezik...

Leginkább Carolina Herrera Good Girl érdekelne, Vaterán sok hamisítványt árulnak 4 ezerért, az eredeti meg 18ezer lenne...

2019. nov. 29. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tenném magamra. Nem tudhatod, honnan származik és mi van benne.
2019. nov. 29. 23:35
 2/9 anonim válasza:
Nyilván semennyire.
2019. nov. 29. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

10 perc után elmegy az illata

kb ennyire jók

Az eredeti meg 5-6 óra múlva is érezhető

2019. nov. 30. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem jó, és ha jót akarsz magadnak, ne is gondolkozz ezen.

Egyáltalán nem éri meg:

1.) NEM is olyan az illata, mint az eredetinek! Max. csak hasonló, olykor köszönőviszonyban sincs vele. Ócska illatú bűzfelhő, amiről azonnal lerí, hogy milyen borzasztó összetevőkből készül. Ha pedig hajaz rá, egy kevésbé szakavatott is azonnal kiszúrja, hogy nem az eredetit viseled, hanem egy nagyon gyenge utánzatot.

2.) Apropó: az összetevők. Mert az egy dolog, hogy ugyanazt nyomtatják a dobozára, mint az eredetinek. Ugyanezt művelik a különféle fancy kozmetikumok, folyékony rúzsok utánzataival. Csupa olyan anyag lehet benne, aminek semmi keresnivalója ilyen termékekben, amiket a bőrödre fúj sz/kensz: patkányméreg, toxikus ragasztó, patkány ürülék, borax...stb. Nem egy ilyen eset volt, hogy bevizsgáltattak egy Aliexpressről berendelgetett “csodákat”, többek között ezeket a különös alkotóelemeket is megtalálták benne.

3.) El sem tudod képzelni, milyen borzasztó embereket támogatsz azzal, ha ilyen hamisított vackokat vásárolsz! Ezeknek a kínai vackoknak a többsége kis földalatti, metró-aluljáró szerű bűnbarlangokban készül. Ezeket a portékákat a legszegényebb, nyomorban élő 5 év körüli félholt kisgyerekekkel kotyvasztják össze fél tálnyi rizsért. Ne támogasd ezt az ipart!

Inkább nézz körül, melyik olcsóbb, drogériában megvásárolható parfüm hasonlít rá. Én már találtam két olyan eredeti parfümöt (mindkettő egy bizonyos, ismert márkának a terméke), ami majdnem teljesen ugyanolyan volt illatra, csak az egyik 16.000 volt, a másik 6000, de az olcsóbb elegye valamiért egyébként is jobban megfogott.

2019. nov. 30. 10:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, meggyőztél :) igazad van. Beruházok egy eredetire :)
2019. nov. 30. 12:43
 6/9 Metionin ***** válasza:
Hát ilyen "igazi" hamisítványom még nem volt, sima utánzatokat használok mert nincs kedvem 40 ezret kiadni parfümre. Ezek között vannak nagyon jók és kevésbé jók, próbálgatni kell.
2019. nov. 30. 14:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, PL Paco Rabbane Olimpéa utánzata tökéletesen olyan, mint az eredeti és tartós is...

Carolina Herrera utánzat is marha jó, de nem olyan mint az eredeti és nekem az eredeti illat is annyira tetszik :D

2019. nov. 30. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha le is írja az eladó, hogy hamis, akkor nyilván nincs mit vitatni, de önmagában az, hogy 4-5 ezerbe kerül, nem egyenlő azzal, hogy nem lehet eredeti.

Sokszor csak azért adja ennyiért, mert már felbontotta, akár félig el is használta, akkor pedig már a kutya nem fogja megvenni féláron se. Szerintem ragaszkodj ilyenkor a személyes átvételhez, és ellenőrizd, milyen a cucc.

2020. jan. 2. 13:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem, ezek vaterán bontotatlanok, nem 1 db van "készleten", szóval hamisítványok...

Egyébként megvettem az eredetit inkább, nem kockáztatok :)

2020. jan. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!