Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » AliExpress-es nagyon olcsó...

AliExpress-es nagyon olcsó karórák mennyire jók?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízhatóak? Nem késnek vagy sietnek egy idő után?

2019. nov. 26. 22:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Az analógok tapasztalataim szerint nem jók, ami nekem volt az hetente simán késett vagy 5 percet, de a digitálissal nincs gond.
2019. nov. 27. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Nem érnek egy kalap sz@rt se.

Lehet, hogy jól néznek ki, olcsón hozzá lehet jutni, de ha 1 hónap után úgy is használhatatlan lesz, az felesleges környezetszennyezés.

Nem kell egy embernek hatvanezer óra, sőt, még irreálisan drága sem, csak jó minőségűek, értékállóak, amiket az évek során lehet gyűjtögetni.

Ne csak azt nézd, hogy “jaj, milyen olcsó”, hanem, hogy hosszú távon mennyibe kerül. Mert ha minden hónapban elromlik, megveszed helyette az újat, akkor kiadásban nem jársz előrébb. Nekem egy Pierre Lannier órám van, kb. 30.000 Ft volt, már évek óta megvan, és tökéletesen működik.

Ennyi pénzért inkább beruházok egy ilyen hosszútávú darabra, mint 25 vacak kínaira.

2019. nov. 27. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én karkötő szíjas órákat és gyűrűórát is vettem, meg vagyok elégedve velük. Pontosak, az elemet én is ki tudom cserélni benne.

Az utolsó szerzeménynek nem állítható a szíja ami negatív.

Egyébként van Casiom is unalmas szíjjal, anyum a Citizenjét akarta nekem adni, de én megvagyok az olcsó, csinos óráimmal.

Mostanában azok is a polcon pihennek, mert fitness karkötőt hordok.

2019. nov. 27. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legolcsóbbaknak eléggé ingadozó a minősége. A kvarcokkal kisebb a rizikó a mechanikusoknál nagyobb. De ott is ki lehet fogni. De árulnak japán szerkezetes órákat is elég jó áron. Pl most vettem egy Miyota szerkezetes automatikus órát zafírüveggel. 29 euro volt és teljesen rendben van.
2019. nov. 27. 12:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem vagyok óramániás, minőségi, drágább órát sem akarok venni, de gondoltam, ezzel teszek egy próbát. Ha nem jön be, akkor hagyom, nem veszek többet.

Abszolút egyetértek veled! De én csak ezt az egyet akarom kipróbálni, nem fogok havonta újat venni, azzal tényleg csak a szemét termelődne.

2019. nov. 27. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1-2 dollárért még nagyon zsákbamacska, hogy mit kapsz. Sokszor szart.

Én is rendeltem már poénból 2 dolláros "krumplit". Kvarc volt, ment is, de 1 óra alatt 6 percet késett, szóval kuka. 20 dollár körül viszont már használható darabokat (ha nem is JÓ minőséget) lehet kifogni.

2019. nov. 27. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta használók Alis órákat (is),hibátlanok...

Nálunk a bizsu boltokba ugyan ezeket az órákat ezrekért adják..Ez az üzlet.. :)

2019. nov. 30. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!