Melyik márka termékei váltak be legjobban számotokra: Yves Rocher, Lush, The Body Shop, PUPA Milano?
Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 14:32
1/4 anonim válasza:
Sampon és dekorkozmetikum terén a Body Shop, fürdőtermékek és parfümök téren a Lush :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ;)
2019. nov. 24. 16:02
3/4 anonim válasza:
Én a sampont és balzsamot mindig a pluszból szerzem be mert mostanában kezdem áttérni a csomagolásmentes életmódra és hát nyilván ott lehet csomagolásmentesen sampont és balzsamot kapni. Ez előtt a "váltás" elott rendszeresen az yves rocherben vásároltam teljesen elégedett voltam a termékeivel és viszonylag penztárcabarát ára van a lushhoz képest. A többiről sajnos nem tudom nyilatkozni
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!!
2019. dec. 31. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!