Tudtok ajánlani olcsó, de jobb minőségű rúzsokat?
Folyékonyra gondolsz, vagy klasszikusra?
Tapasztalatom szerint nekem ténylegesen csak a folyékonyak váltak be tartósságban és végeredményben. A krémes klasszikus ajkak akkor is elégedetlen voltam, ha nagyon fancy márkától vettem.
Szóval:
- Aden folyékony rúzsok
- TheBalm - Meet Matt(e) Hughes
- Maybelline - SuperStay Matte Ink
- Rimmel Stay Matte
Nekem ezek maximálisan beváltak. Ezek közül van, amelyikből több árnyalat is van a birtokomban.
NYX Liquid Suede és NYX Lip Langerie az abszolút kedvenceim. Aztán az Aden folyékony rúzsok, abból is a Tattoo Effect. MAC travel size rúzsai szerintem elég nagyok, és 3000 forint.
Drogériásból a Trend it up 183 days Ready to Lipstick annyira bejött hogy megvettem minden árnyalatban. A másik pedig az Essence Vibrant Shock Lip Paint folyékony rúzs. Az Yves Rocher matt rúzsai is meglepően jók, és ha találsz még akkor a Bourjois Rouge Edition 12 heures matt rúzs valami fantasztikus. Sajnos már nem látom drogériákban de neten még találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!