Hol lehet ilyen Ray Ban napszemüveget kapni?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül fontos, hogy eredeti legyen, egy olcsóbb változat is megtenné, a lényeg, hogy így nézzen ki. Főleg piros, fehér vagy fekete kereteset keresnék. Előre is köszi a válaszokat!
2008. nov. 17. 20:53
1/5 anonim válasza:
A Ray Ban oldalan nem nezted, nincs nekik?
Szerintem ha megnezed egy olyan boltban ahol arulnak Ray Bant, es nincs nekik, akkor megrendelik neked ezt! Kerdezd meg tobb uzletben is!
2/5 tade válasza:
Szia itt megtalalod. Legalabb is en megtalaltam, azt a tipust amit te keresel, de itt csak feketeben van. A kodja RB 2140. Ez alapjan meg tudja barmelyik uzlet rendelni, aki foglalkozik ray bannel.
3/5 anonim válasza:
Ha nem fontos, hogy márkás legyen, benézhetsz a C&A-ba is. Azt hiszem az új kollekciójukban van ilyen fazonú szemüveg, bár az nem teljesen piros, csak a két szára és a homlokánál lévő vízszintes rész (sajnos nem találtam róla képet, de ha bemész az üzletbe, meg tudod nézni).
4/5 anonim válasza:
budapesten a westendbe van ilyen napszemcsi ill. ott láttam, barátnöm olaszországba és montenegróba is vett ilyet csak egyik lila másik fehér szal a wstendbe nézd meg+szegeden a plazaba van egy napszemcsis uj bolt és ott is van RAY BAN talán találsz:)
5/5 anonim válasza:
Nem eredetit, de olyat amin megvan a Ray Ban logo, és megszólalásig hasonlít az eredetire, az ebay.com-on vehetsz (60-100 dollár ált.) Ide regisztrálni kell, és kártyával kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!