Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet ilyen Ray Ban...

Hol lehet ilyen Ray Ban napszemüveget kapni?

Figyelt kérdés

[link]

Nem feltétlenül fontos, hogy eredeti legyen, egy olcsóbb változat is megtenné, a lényeg, hogy így nézzen ki. Főleg piros, fehér vagy fekete kereteset keresnék. Előre is köszi a válaszokat!

2008. nov. 17. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A Ray Ban oldalan nem nezted, nincs nekik?

Szerintem ha megnezed egy olyan boltban ahol arulnak Ray Bant, es nincs nekik, akkor megrendelik neked ezt! Kerdezd meg tobb uzletben is!

2008. nov. 17. 21:39
 2/5 tade ***** válasza:

[link]

Szia itt megtalalod. Legalabb is en megtalaltam, azt a tipust amit te keresel, de itt csak feketeben van. A kodja RB 2140. Ez alapjan meg tudja barmelyik uzlet rendelni, aki foglalkozik ray bannel.

2008. nov. 18. 15:46
 3/5 anonim válasza:
Ha nem fontos, hogy márkás legyen, benézhetsz a C&A-ba is. Azt hiszem az új kollekciójukban van ilyen fazonú szemüveg, bár az nem teljesen piros, csak a két szára és a homlokánál lévő vízszintes rész (sajnos nem találtam róla képet, de ha bemész az üzletbe, meg tudod nézni).
2009. jún. 9. 09:55
 4/5 anonim válasza:
budapesten a westendbe van ilyen napszemcsi ill. ott láttam, barátnöm olaszországba és montenegróba is vett ilyet csak egyik lila másik fehér szal a wstendbe nézd meg+szegeden a plazaba van egy napszemcsis uj bolt és ott is van RAY BAN talán találsz:)
2010. szept. 14. 17:37
 5/5 anonim válasza:
Nem eredetit, de olyat amin megvan a Ray Ban logo, és megszólalásig hasonlít az eredetire, az ebay.com-on vehetsz (60-100 dollár ált.) Ide regisztrálni kell, és kártyával kell fizetni.
2010. szept. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!