Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelvpiercing mennyire fáj?

A nyelvpiercing mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy nem lehet tőle beszélni, fáj mikor lövik? Nagyon szeretnék, de nem merem. Az orrpiercing az nem fáj? Egyik ismerősömnek harapófogóval kellett a végét leszedni, ezért nem merem ezt sem.Köszi a válaszokat. Rendes választ pontozok.;)
2010. júl. 18. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

"A nyelvpiercing szúrása nem mondanám, hogy a legfájdalmasabb beavatkozás lenne, sőt, simán túl lehet élni, max. a hangja kellemetlen, de aztán lehet vele macera rendesen, csak rajtad múlik. (...) A nyelv a szúrás miatt megdúzzad, ezért először hosszú szárat használnak, aztán néhány nap és lehet cserélni. Esetlegesen ezen pár nap alatt nehézkessé válhat a beszéd."

2010. júl. 18. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. júl. 18. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem abszolút nem fájt, csak a többiek utána b@szogattak ilyenekkel, hogy mondjam hogy csokicsúcs meg ilyenek:D Jókat röhögtek rajtam. Utána kb. 1 hétig nehezen lehet enni, csak leves, joghurt meg ilyenek.De mondom, fájni nem fáj.
2010. júl. 18. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
köszii:):)
2010. júl. 19. 00:55
 5/7 anonim válasza:
nekem se fájt.. nyálam sok folyt de vér alig.. mondjuk egy hétig nem igazán tudtam enni 8) de túléltem 8) utána ne egyél tejterméket mert az nem jóó
2010. júl. 19. 23:45
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi :) pénteken meg is csináltatom:D vagy inkább hétvégére ne?
2010. júl. 20. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!!a szúrás nem fájt (kicsit kellemetlen volt a végén)csak a nyálad folyik mert nem érzed a szád...

ennii?? télleg nem leeht vele én levest ettem meg banánt és utána mindig kiöblítettem...am nekem szúrták nem lőték.. am az orrpiercing az ha szúrják kicsit fáj aha lövik nem ...

és ne félj nem fogsz belehalni és kb 2 hét múlva jó lezs csak egyél előtte h ne legyél éhes...

SOK SIKERT!! =)

2010. aug. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!