Kis mellekkel nagyon gáz a mellbimbó piercing?
Nem mintha olyan nagyon sokan látnák... Szeretnék majd nagyobb melleket is, de arra egyelőre nincs pénzem.
Eddig bármikor, ha szexre került a sor, mindig pólóban voltam, nem akartam levenni a fölsőt, mert gyűlölöm, hogy nincs mellem. Egy piercing elterelné a figyelmet erről a tényről szerintem.
“nem hozott téged össze a sors olyannal, aki téged értékel, mivel az elkényeztetné a kis melleidet is,”
Hát nehéz is lett volna “értékelni”, ha a kérdező még a pólóját sem hajlandó levenni. Az ő fejében levő gondokért is a partner a hibás?
Az, hogy fennmarad a póló szex közben... Egy kicsit fura, meg gáz. Én is önbizalom hiányos vagyok, én többnyire ezért félhomályban vagy full sötétben szoktam szeretkezni, de el nem tudnám képzelni, hogy a pólóm fenn maradjon. Sok örömtől vonod meg magad, mert a mell is egy erogén zóna, sokféleképp lehet kényeztetni. Első sorban én nem a piercingre, hanem inkább egy dokira/ szakemberre beszélnélek rá, akivel tudsz beszélni erről, és tud segíteni abban, hogy elfogadd magad. A piercingre visszatérve meg annyit, hogy nekem is kis mellem van (B-s) és van bennük piercing, imádom őket, és az eddigi partnereim közül is tetszett mindenkinek. Szerintem kis mellbe, egy átsejlő, fekete szatén melltartóval nagyon szexis tud lenni.
De előbb: irány a pszichológus, tessék szeretni magad, és ne félj bevásárolni pár érzéki fehérneműt! Ez utóbbiak is kellő löketet tudnak adni, nem kell ahhoz mellplasztikára menned.
Undoritó vagy ugy ahogy vagy! Egyrészt a mell plasztik egy nagyon undoritó dolog másrészt a mellbimbó piercing szinten egy nagyon undoritó dolog a kettő együtt meg borzalom
A kis mell neha jobb is mint a nagy...!!! Nekem mindegy mekkora a csajom melle mert szeretem igyis ugyis (mellesleg neki is kicsi...!) de isten őriz hogy plasztikai műtétje legyen neki vagy bimbo piercing!!!
Az meg a masik hogy a pasik 70-80% szinten szereti a kisebb melleket...
nem a kulsoddel van a baj hanem a belsoddel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!