Műkörmömet pillanatragasztóval ragasztóttam fel. Anyu azzal ijesztget hogy lefogja marni az egész körmöm. Ez igaz?
Figyelt kérdés
kérlek segíTset mert nagyon betojtam..!!!! ugye nem fogja lemarni az egész körmöm??2010. júl. 17. 22:30
11/16 A kérdező kommentje:
húú hát irtatok hideget meleget.. remélem nemfogjalemarni a körmöm 15éves vagyok.. köszönöm a válaszokat.!
2010. júl. 17. 23:31
12/16 anonim válasza:
Úristen dehogy fogja, most az én körmömön is azzal van.. jéézusom..
13/16 anonim válasza:
Pillanatragasztóval??? Adj hálát az égnek hogy ha pár napon belül leesik, mivel ha nem, nagy a valószínűsége hogy alatta a körmöd begombásodik vagy bealgásodik,frankó zöld lesz. A pillanatrgasztó meg amúgyis roncsolja a köröm szerkezetét!
Egy műkörmös
14/16 anonim válasza:
Ez nem igaz! Nem marja le, nem gombásodik be csak ha nagyon sok ideig van fent az meg biztos h nem lesz mer hiába h pillanatragasztó 2-3 napnál nem tart tovább... főleg ha nem vagy hozzá szokva és beakad mindenhova... az enyémnek nem lett tőle semmi baja olyan 14 évesen ragasztottam fel, és nem egy alkalommal.. bár már van saját műkörmösöm :) és már nem ragasztott a körmöm hanem zselés :) 16/L
15/16 anonim válasza:
jajmá xD dehogyis :D
csak ha leszeded rajta marad a ragasztó de majd lejön az is :D
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm megnyugtattatok : D és amúgy már lejött egy : Dés csak a ragasztó maradt rajta a körmömön semmi baja:D azt lelehet reszelni :D
2010. júl. 22. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!