Szerintetek milyen smink állna jól nekem?
Bulikra vagy csak ugy a hétköznapokra ? Ha tudtok léci linket is küldjetek kösszi:)
Szerintem a világos szemed és bőröd miatt világosabb színeket használj, kerüld a feketét és a nagyon sötét színeket, ha nem akarsz úgy kinézni, mint akit szemen vágtak. :) Próbáld ki a bronz, barack, narancssárga, fehér, kék, zöld színeket és ezeknek a kombinációit. Kísérletezz minél többet és hamar rájössz, hogy mi a legjobb szín, ami jól all. Szempillaspirált és szemceruzát ne felejts el használni! :)
Remélem tudtam segíteni. :)
Szntem ha az arodat, a szemedet és a hajadat nézzem. mindenképpen színes, méghozzá a te "alap" színeid... pl: egy ilyen is nagyon jól álna /bulikra/:
/persze nem ekkore műszempillákkal/
/ ez pl: nagyon gyönyörű, én már próbáltam...csak világosabbal, mert nem volt erősebb :S /
/Ezt is próbáltam már, ezt viszont kicsivel sötétebbel :)/
/Ez mindenkinek jól áll/
aztán, ha szolidabbat akarsz :
/Ez kiemelné a szemedet/
Plus fekete, kissé füstös szem :) rem ennyi elég lessz és tudtam segíteni
Neked a rózsaszín állna jól , a hajad miatt is,de mivel szép világos a bőröd,és kék a szemed =)
De akár kombinálhatod ezt lilával,feketével,barnával.
És mivel a szád elég keskeny ezért szájfény.Am YouTube-on vannak smink videók,beírod,hogy "make up tutorial" és kiadja. Sok sikert ;)
jézusom! megijedtem amikor a képet megláttam!
ha igy nézel ki akk nagyon gázwwwwxdxd
Jó messziről kerüld el a füstös szemet, a sötét színű szehéjfestéket, különben a világos bőröd miatt úgy fogsz kinézni mint egy hulla, nem bántásból mondom, neked a meleg színek állnak jól, semmiképp nem a fekete.
Feketével a szempillaspirál, alulra halványan egy kis szemceruza, de ne ess túlzásba.
Egyébként sok világos bőrű színésznő és modell van, meg kell nézni ők hogyan smikelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!