Milyen árnyalatú rúzst, szájfényt használtok? Pink/rózsaszín, lila, narancs, piros, nude?
Figyelt kérdés
Az én bőröm meglehetősen világos, és pink árnyalatú szájfényt használok.2019. okt. 27. 10:14
11/22 anonim válasza:
Nekem borzasztóan világos, azonban sajnos sárgás árnyalatú böröm van.
Rengeteg rúzsom van, de leggyakrabban a vöröseket használom közülük, de olykor elcsábulok a melegebb árnyalatú rózsaszínek és bordók felé is.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2019. okt. 31. 21:12
13/22 anonim válasza:
Sötétbarna a hajam és a szemem. Bőröm fehér néhány "rózsával" az almácskáimon. A Nap nyáron pedig inkább sárgít mint barnít engem, de az se olyan gáz(olyan kínai-sárga leszek XD). Szoktam hétköznap is piros rúzst hordani, mert jól áll, kvázi olyan "Hófehérkés". 20 éves vok amúgymeg,és nem hordok sose túl díszes-kigyöngyözött vagy agyondekoltált vagy popóvillantós cuccokat, olyan szűkfarmeres-bőpólós típus vagyok inkább. A hosszú bizsukat is mellőzöm, apró ezüstékszereket teszek fel, és csak a fülembe. Ilyen élénk szájrúzsozáshoz pedig a szememre csak szempillaspirált teszek, ennél több teljesen felesleges lenne, nagyon átesne az már a ló túloldalára.
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! :)
2019. nov. 7. 21:00
15/22 anonim válasza:
Nagyon világos, hideg árnyalatú bőröm van, világoskék szemem és vörös hajam, ehhez a sötétebb barnás-lilás-mályvás nude árnyalatokat szeretem a legjobban, ilyenből van a legtöbb. Élénkebb színeket nagyon nagyon ritkán hordok, inkább csak alkalmakkor, akkor viszont egy sötétebb bordó árnyalatot szoktam használni.
16/22 anonim válasza:
Én csillogós élénkpink szájfényt és ennyi, mellé szempillaspuirál oszt kész. nem tolom túl
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!
2019. dec. 19. 11:25
19/22 anonim válasza:
Nekem világos bőröm van, szőke hajam, és zöld szemem. Ehhez általában egy bogyósgyümölcsszínű rúzst szoktam használni, és ehhez megy még egy kis korrektor, szempillaspirál, szemöldökceruza.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. dec. 28. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!