14 èvesnek a piercinges csinàl pc-et?
Hát Magyarország elég nagy, szóval valahol biztos :)
De amúgy nem, csak szülői engedéllyel.Valamelyik helyen elég egy papír, de valahol felhívják a szülőt.
én is 14 évesen rakattam a köldök piercingemet és imádom. azóta teljesen beleszerettem és a lyukasztás szenvedély lett. most 15 vagyok és berakattam a nyelvembe is. majd jövőre a többit is, tervezésbe van még pár:D szal vigyázz lehet elfajulhat nálad is a dolog:D mondjuk én élvezem, és tényl nem a divat miatt teszem, mert ez nem divat mostanában:D szal ennyi.
én azért csinálom mert jól érzem magam vele, ha nem lenne nem lennék teljes, nekem kellenek, és ha nem kellek valakinek a piercingek miatt akkor annyit is ért az a személy.
jah am a kérdésre válaszolva a köldöknél jött velem anyu, a nyelnél nem
de a nyelvemet máshol szúrattam és ott ne foglalkozott a csaj az engedéllyel.
írd meg neki e-mail-on hogy szüleid benne vannak és nem fog aggódni.
látod? ebben az évben minden pc 3000, nagyon jó:D ez rettenetesen jó ár és a csaj is rendben van. sztem ha el tudsz menni hozzá mert pesti vagy akkor ő jó választás lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!