Ti hogy vagytok a műszempillákkal?
Kozmetikus tanuló vagyok, egy pillás tanfolyamot is el szeretnék végezni.
Vidéki vagyok, de olyan problémám van, hogy nem tudom mennyiért csináljak szempillát.
Van 2 lány a városban akik 8-10ezreket elkérnek, de itt nem olyan jó az emberek fizetése.
Egyik barátnőm most kezdett el pillázni, mondták a többi barátaim(akik nem kozmetikusok) , hogy milyen béna,menjek máshoz(és fizessek 10 ezreket) . Én úgy vagyok vele, hogy gyakorlással biztos jobb lesz, nem fog egyből profi lenni, a másik meg az, hogy már nekem ég a pofám, hogy a többiek faluban képesek ennyi pénzt elkérni szempilláért.
Ti hogy vagytok vele?Én nem szeretnék túl drágán dolgozni(és inkább műkörmöznék), de az anyagot azért nekem is ki kell fizetni.
Vàlassz olcsobb pillás kellékeket, így olcsóbban tudod csinàlni. Pl: Alveolàn olcson lehet jó minőségű ragasztót és
pillàkat rendelni.:)
Pillàzáshoz kell elég sok gyakorlat, és lehet szépen fejlődni.
Amúgy ha szívesebben körmöznél akkor inkàbb körmözz a pillázás helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!