Szerintetek hogy lehet ilyen körmöket csinálni? (lent link)
Nem lehet egyszerű, de érdemes próbálkozni...kell egy sötétkék lakk, egy világoskék csillámlakk..és egy zöld lakk...
Amikor kifested kékkel, száradás előtt a végére kell csöppenteni zöldet, és csak a köröm tetején elkeverni egy fogpiszkálóval...ha megszárad, lekened a csillámlakkal!
LEhet nem lesz ilyen profi, mert ezt valószínű manikűrős készítette, esetleg matrica....De lehet próbálkozni.
láttam valahol egy körmös videót ahol ilyesmit csinált a csaj.
Kifested a körmödet kékre majd amikor megszárad fogsz egy háromszög alakú kozmetikai szivacsot ( tudod amivel alapozni szoktak)és a végére raksz egy kis zöld körömlakkot és ráütögeted a körmödre óvatosan. mikor az is megszáradt ráfestesz egy réteg glitteres fedőlekkot.
Majd még megpróbálom belinkelni a videót ha megtalálom.
07-16 14:53 vagyok
HŰHAA :DD elírtam valamit :D tényleg gyerekek ultragáz, végre lehet vmire felháborodottan reagálni :DD szánalom
Igen, bocsánat, MŰKÖRMÖS.
pfh:)
nem háborodtam fel :D
csak tényleg olyan volt mintha arra gondolnál :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!