Milyen sminkcuccokat használtok?
Nem problémás a bőröm, ezért különösebben soha nem sminkeltem, de szeretnék elkezdeni, ezért érdekelne, hogy átlagos lányok egy átlagos mindennapi sminkhez miket használnak.
Nagyon megköszönném a segítséget, kicsit szégyenlem, hogy 20 évesen ilyen amatőr vagyok :D
Szia!
Átlagos smink nekem egy kis szemceruza, vagy szemhéjtus, es spirál:D nem bonyolítom túl.
Elég izzadós vagyok,ugyhogy nyáron, meg hq meleg van, nekem ez az össz. smink. Télen tobbet szoktam használni; alapozó, púder, pirosító. Szemceruza/tus, szempillaspirál. Esetleg ha füstös szemet csinálok, akkor szemhéjpúder. Szemöldökömet porral rajzolom meg,de nem mindig. Rúzst nem hasznalok, csak nagyon ritkán, van kétféle nude matt árnyalatú rúzsom. Labello helyett Carmexet használok. :)
24L
Én BB krémet használok, ha nem csúnya a bőröd, ez pont elég, nem kell szerintem alapozó :D használok szempillaspirált, a szemöldökömet ilyen kitekerhetős ceruza szerű dologgal rajzolom. A szemem alá folyékony, bőrhibákra tégelyes korrektort teszek. A végén púderezek, és általában egy rózsaszín, illatos Labellot kenek a számra :)
Ja, és a cuccokat az ujjammal, ütögető mozdulatokkal (elkenés helyett) szoktam eldolgozni, úgy tapasztaltam hogy így fed a legjobban. Púderhez vegyél lehetőleg egy ahhoz való ecsetet.
Én ennyit szoktam csinálni, remélem tudtam ezzel segíteni :D
Ha nem problemas a borod, akkor ne is kenj ra semmi felesleges cuccot, alapozot, korrektort, bb kremet, csak artanal neki vele.
Nekem ugyan van egy enyhe rozaceam, de elengedtem a dolgot, inkabb nem alapozok mert mas bajom nincsen.
Egyebkent en erosebb szemsminkeket szeretek csinalni. Szemoldok pomadet hasznalok, fixalasra transzparans pudert, a szemhejamra szemhejalap, szemhejpuder, tus, esetleg ceruza es spiral. Nagyon szeretem a folyekony matt ruzsokat is.
(Alapos tisztítás, ápolás után)
Ha nagyon kell, akkor korrektor (kb 3-4 alkalom egy évben)
Púder
Szempillaspirál
25N
Személy szerint én egy kis folyékony korrektorral szoktam a szemem alatti karikákat elfedni, egy kis púderrel lefixálom. A szemöldököm ívét kiemelem ceruzával, a hiányosságait porral pótolom. Szempillaspirál alsó-felső pillákra. Az ajkakra egy kis Carmex és kész is egy alap-, hétköznapi smink. :)
Aztán ezt hangulattól-időtől függően lehet bővítgetni, de egy átlagos naphoz simán elég.
Mivel nem igen tudom elviselni magamon az alapozót, maximum bb krémet használok azt is csak olyan helyekre, mint színház, opera, elegáns étterem stb.
A mindennapokban pirosítót, szemöldökceruzát/zselét, szempillaspirált, korrektort a szemeim alá és rúzst használok.
Nekem így leírva már ez is picit soknak tűnik, de sajna nagyon világos a szemöldököm, szempillám, a szemem meg borzasztóan karikás úgyhogy nincs mit tenni.
Ha nem problémás a bőröd, akkor a helyedben nem terhelném az alapozóval, max bb krémmel, ha nagyon szeretnél egy kis pluszt a bőrödre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!