Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkcuccokat használtok?

Milyen sminkcuccokat használtok?

Figyelt kérdés

Nem problémás a bőröm, ezért különösebben soha nem sminkeltem, de szeretnék elkezdeni, ezért érdekelne, hogy átlagos lányok egy átlagos mindennapi sminkhez miket használnak.

Nagyon megköszönném a segítséget, kicsit szégyenlem, hogy 20 évesen ilyen amatőr vagyok :D

2019. okt. 8. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Én 24 vagyok, de én is ugyanitt tartok, úgyhogy engem is érdekelne :DD
2019. okt. 8. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Átlagos smink nekem egy kis szemceruza, vagy szemhéjtus, es spirál:D nem bonyolítom túl.

Elég izzadós vagyok,ugyhogy nyáron, meg hq meleg van, nekem ez az össz. smink. Télen tobbet szoktam használni; alapozó, púder, pirosító. Szemceruza/tus, szempillaspirál. Esetleg ha füstös szemet csinálok, akkor szemhéjpúder. Szemöldökömet porral rajzolom meg,de nem mindig. Rúzst nem hasznalok, csak nagyon ritkán, van kétféle nude matt árnyalatú rúzsom. Labello helyett Carmexet használok. :)

24L

2019. okt. 8. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
alapozó, spirál, rúzs
2019. okt. 8. 17:31
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Én BB krémet használok, ha nem csúnya a bőröd, ez pont elég, nem kell szerintem alapozó :D használok szempillaspirált, a szemöldökömet ilyen kitekerhetős ceruza szerű dologgal rajzolom. A szemem alá folyékony, bőrhibákra tégelyes korrektort teszek. A végén púderezek, és általában egy rózsaszín, illatos Labellot kenek a számra :)

Ja, és a cuccokat az ujjammal, ütögető mozdulatokkal (elkenés helyett) szoktam eldolgozni, úgy tapasztaltam hogy így fed a legjobban. Púderhez vegyél lehetőleg egy ahhoz való ecsetet.

Én ennyit szoktam csinálni, remélem tudtam ezzel segíteni :D

2019. okt. 8. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem problemas a borod, akkor ne is kenj ra semmi felesleges cuccot, alapozot, korrektort, bb kremet, csak artanal neki vele.

Nekem ugyan van egy enyhe rozaceam, de elengedtem a dolgot, inkabb nem alapozok mert mas bajom nincsen.

Egyebkent en erosebb szemsminkeket szeretek csinalni. Szemoldok pomadet hasznalok, fixalasra transzparans pudert, a szemhejamra szemhejalap, szemhejpuder, tus, esetleg ceruza es spiral. Nagyon szeretem a folyekony matt ruzsokat is.

2019. okt. 8. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Én szemöldökport, szempillaspirált és szemceruzát használok csak. Nekem se kedvem, se ügyességem nincs szép sminkeket csinálni. 😅 Alapozót nem használok, pedig problémás a bőröm. Viszont korrektort néha szoktam.
2019. okt. 9. 03:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Sminkalap, pici alapozó, szemhéj por spirál, pici arcpír
2019. okt. 9. 06:49
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

(Alapos tisztítás, ápolás után)

Ha nagyon kell, akkor korrektor (kb 3-4 alkalom egy évben)

Púder

Szempillaspirál

25N

2019. okt. 9. 09:46
 9/11 anonim válasza:

Személy szerint én egy kis folyékony korrektorral szoktam a szemem alatti karikákat elfedni, egy kis púderrel lefixálom. A szemöldököm ívét kiemelem ceruzával, a hiányosságait porral pótolom. Szempillaspirál alsó-felső pillákra. Az ajkakra egy kis Carmex és kész is egy alap-, hétköznapi smink. :)

Aztán ezt hangulattól-időtől függően lehet bővítgetni, de egy átlagos naphoz simán elég.

2019. okt. 11. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Mivel nem igen tudom elviselni magamon az alapozót, maximum bb krémet használok azt is csak olyan helyekre, mint színház, opera, elegáns étterem stb.

A mindennapokban pirosítót, szemöldökceruzát/zselét, szempillaspirált, korrektort a szemeim alá és rúzst használok.

Nekem így leírva már ez is picit soknak tűnik, de sajna nagyon világos a szemöldököm, szempillám, a szemem meg borzasztóan karikás úgyhogy nincs mit tenni.

Ha nem problémás a bőröd, akkor a helyedben nem terhelném az alapozóval, max bb krémmel, ha nagyon szeretnél egy kis pluszt a bőrödre is

2019. okt. 31. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!