Erről mi a véleményetek?
Szóval van egy 14 éves ismerősöm(kb 2 hét múlva 15) aki nagyon szeretne egy piercinget. Igazából nyelv vagy septumon gondolkodott.
Megkérdezte anyuját, aki rögtön rávágta, hogy NEM,és hogy ne lyukaszgasd ki magad.
Nektek erről mi a véleményetek?
Nekem nincs pc-m, de szerintem 14-15 évesen már igazán lehetne neki.
És ez nem csak egy hirtelen féllángolás, mert már 2 éve szeretne.
Nekem nem hagyott szint semmi nyomot mikor eltávolitottam őket.
Orromban volt 15 évig a helye nem is látszik csak teljesen közelről lehet egy kicsi méllyedést látni.
Az ajkamban 10 év után egy egy tühegynyi pötty látszódik de az is csak közelről.
A mellemnél annyi látszik,hogy az egyik udvar kicsit telltebb.
Ott nem emlékszem hány évig hordtam.
Szerintem ha nem fülcimpa tágitásról van szó egy pc már 14-15 évesen bele fér szerintem.
Szia!
14 évesen mind a nyelv mind a septum korai. Nem tudna rá kellőképpen ügyelni, zavarná, ahogy a környezetéből is sok atrocitás érné. Ha lány az ismerősöd, akkor egy orrpiercing, vagy fülpiercingek még beleférnének, és alkattól függően egy köldök ékszer, de ennél nem több. Fiúként inkább fülékszer, szemöldök semmiképpen sem.
Túl fiatal még, lesz rá ideje, hogy később csináltasson. Mondom ezeket úgy, hogy nem egy piercingem van.
Ápolásukra nagyon kell ügyelni, későbbiekben sokat befolyásol ez. Mellesleg hozzátenném, hogy általában 16 éven alul egyik szalon sem vállal el ilyesmit és sufniban, otthon magának meg se próbálja.
Én is szerettem volna 13 évesen és végül 16 voltam amikor kész lett az első, tudtam várni bőven. Addig is septumból van rengeteg kamupiercing, amiket tud így is hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!