Szerintetek a műszempilla mennyit dob az arcon?
Visszafogott 3D ... :D
Amugy szerintem eleg sokat javit mert kiemeli a szemet.
Ettől függetlenül, nekem egyáltalán nem tetszik, kiábrándító mint az összes többi mű cucc a csajokon. F/24
Valamilyen alkalomra jó lehet (rendezvény, esküvő, ballagás, akármi), de mikor valaki nem képes ilyenek nélkül létezni, és ebben megy a boltba, utcára, iskolába, akkor az már túlzás. Kiábrándító, én önértékelési problémás emberekre asszociálok belőle, hogy nem képes önmaga lenni és ezért kell a mű szépség. Ha pedig túl van tolva és minden mű (mell, száj, szempilla + kihívó ruházat, kipakolt áru), feltételezem hogy munka"ruházat", és prosti lehet a csaj.
Nem tudom mi az a 3D, de ha valami olyasmi, amiben van egy hullám - mert olyan hosszú hogy már a pislogásban is zavarna -, ezért felfelé hajlik, az már túlzás mindennapi viseletként.
Dob az arcon, mert ha valaki feléd néz, akkor rögtön arra fog fókuszálni. Most hogy a 3D mennyire visszafogott... most rákerestem neten, mert pontosan nem tudom, hogy a 3D-s az melyik is, de van itt minden... van ami el megy hétköznapra is, de van ami már szerintem minden csak nem visszafogott. Esetleg van egy képed?
Mindenesetre szerintem ha valakinek már ki van szempillaspirálozva a szeme, az is sokat dobhat a tekinteten, mivel ugye sokaknál (pl. nálam is) ha nincs kifestve a szempilla, akkor szinte olyan, mintha nem is lenne szempillájuk. Szóval a 3D-s műszempilla is persze, hogy dob az arcon.
A legjobb, amikor a szõkenõ csináltat koromfekete pillákat és baxik hozzá sminkelni😂
Nagyon gagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!