Hol lehet ilyen utazós kozmetikai csomagot venni Pest belvárosában?
Ilyen repülős szettet szeretnék vásárolni:
(márka, szín, stb mindegy)
A Rossmann hirdeti, és pár éve a DM-ben is láttam hogy volt, most viszont hetek óta nem találok sehol.
Amelyik üzleteket átkutattam már (többször is):
- DM kálvin
- Rossmann az Astoria mellett
- DM Deák tér
- DM & Rossmann westend
Ezekben hetek óta keresem, és nincs.
Lehet valahol vásárolni ilyet a Kálvintól gyalogtávolságra, vagy a Westendben illetve annak környékén?
Akkor még mindig vehetsz kis kiszerelésű kozmetikumokat, azt minden drogéria tart.
Illetve ahová utazol, valszeg ott is élnek emberek, ők is tisztálkodnak, amihez megveszik a cuccokat valahol helyben ;)
Igen, csak kötelező a kis kozmetikumokat belerakni egy kis neszeszerbe a repülőn.
Azért meg nem akarnék dupla áron kozmetikumokat venni, hogy egy használat után kidobjam a maradékot...
Mindegy, végül a H&M-ben meg tudtam venni a világ legocsmányabb és leggagyibb átlátszó tasakját aranyáron, és így végül tudtam vinni szappant, dezodort meg fogkrémet... de ez hatalmas csalódás volt nekem, hogy ilyen alap dolgot nem lehet beszerezni a fővárosban... :/
De hiszen nem kell kidobni a maradékot, elhasználhatod otthon is. :)
Mindenesetre sajnálom, hogy ilyen rossz élmény lett neked ez a keresgélés!
De haza se hozhatom, ha ki nem tudom vinni... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!