Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy fixaljam a szemoldokom?

Hogy fixaljam a szemoldokom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig az Essencenek a szemoldok porjat hasznaltam, csak elfogyott belole a wax(nemtudom, hogy igy hivjak biztosan azt a picit kremes cuccot, ne haragudjatok) es ha azt nem hasznalom, eleg rondan nez ki a szemoldokom meg nem is fog ra rendesen a por. Szerintetek mivel tudnam a waxot helyettesiteni, hogy kb ugyan ugy nezzen ki a szemoldokom, mint wax-al?

2019. szept. 28. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet vásárol drogériákban külön wax ceruzát , nem drágan 1000 ft körül van. Ilyen fehérs színű és ugyanaz.

Áthúzod a por előtt vele a szemöldököd "rajzolsz vele egy formát " és jöhet a por. Nekem is mindíg elfogyik , így beszereztem egy wax ceruzát :)

2019. szept. 28. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Én a Benefit termékeket használom, annál jobbal még nem találkoztam. Pedig próbáltam sokfélét, 5-öt minimum az elmúl 2 évben.
2019. szept. 28. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Keverd össze hajzselével
2019. szept. 30. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Mármint a port
2019. szept. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!