Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan válasszak alapozót, ha...

Hogyan válasszak alapozót, ha az arcom a nyakam és a testem is más színű?

Figyelt kérdés
A vállaim meg a mellkasom barna, a nyakam az sokkal világosabb mert ott nem szokott lebarnulni, az arcom meg rózsaszínes árnyalatú es eléggé fehér. Akkor olyan szinű alapozó kell ami a nyakamhoz passzol?
2019. szept. 27. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Na ezzel én is így vagyok . Teljesen ugyanígy. Én úgy szoktam , hogy veszek egy 02 -es alapozót . Bézs , nude árnyalatban , amivel lealapozom az arcomat ( nem leszek hulla fehér , hanem szép bőrszínű) aztán rá a púder vékony rétegben , mattításnak és fixáláshoz 02-esben . És mivel a vállam , a meg nyaktól lefelé az egész testem barnább , ezért használok az arcomra bronzosítót , visszafogott mennyiségben , le a mellemig , hogy egy színtre hozzam az arcom színét a testemével. Arcrajól összedolgozott kontúrként , a nyakamra és a mellemre pedig egész egyszerűen felviszem egy vékony rétegben.
2019. szept. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!