Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak ha elrontottàk...

Mit csináljak ha elrontottàk a szempilla lifitngem?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy rossz ívben göndörítette be a kozmetikus a szempillám. Rejtett szemhéjam van, így picit problémásabb mint egy normál szem. De az van hogy a szemöldökcsontomig felér így a pillám, és piszkálja is, egy picit kijjebb kellett volna szerintem állítania, hogy ne zavarjon, de így ha felnézek nagyon rossz. Már vágtam egy picit belőle mert még rosszabb volt. Ráadásul szerintem allergiás vagyok a szempilla festékre mert vörös a szemem tegnap óta... :( Borzalmasan vagyok miatta.
2019. szept. 26. 09:00
 1/7 Kései Sirató ***** válasza:
0%

Szedesd le!

Én várnék kb 2 hetet és elmennék egy másik kozmetikushoz, de mindenképpen elmondanám neki ezt az előzményt.

2019. szept. 26. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:
8%

szedesd le és kérd vissza az árát. az ioyen dlgozó csak a pénzre megy. Sztem szándékosan ba.....zta el, nem véletlen!

20/nő

2019. szept. 26. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
“Szedesd le” Mit szedjenek le?? Tudjátok mi az a szempilla lifting? Az a saját pillája.
2019. szept. 26. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Első kettő kommentelő hasznosabb lett volna ha csendben marad.

Egy szempilla liftinget mit szedjenek le?

Ez egy eljàrás ahol úgymond bedaueroljàk a szempillát.

Menyj vissza a kotmetikushoz aki csinàlta. Neki tudnia kell hogy mit kell tenni ilyenkor.

2019. szept. 26. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem ezen az segít, ha lenő. Ha elmész újra csináltatni még letörik a szempillád.
2019. szept. 26. 13:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Lehet az lesz a legjobb ha megvárom a 6-8 hetet, aztán majd jobb lesz. 🥺
2019. szept. 26. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ragassz soros muszempillat. Az lenyomja.
2019. szept. 27. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!