Szemhéjfilcről vélemények?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 12:25
1/6 anonim válasza:
Mostmár tudom miért van tele tesóm sminktáskája fekete filctollakkal:DDD
Szerintem amúgy jó,legalábbis Ő használja,neki tetszik:D
Én nem mertem bevállalni,mert eddig nem tudtam miaz:D Azthittem alkoholos filc xD
2/6 anonim válasza:
A szemhéjtusra gondolsz? nekem van több is, de nem igazán tudom használni. nem tudon egyenesre és egyformára húzni sajnos:( Amúgy szerintem nagyon szép egy smink tőle
3/6 anonim válasza:
nekem ezüst van és nagyon szép :D nekem tetszik
4/6 anonim válasza:
nekem fekete MAC-van, imádom, mert ezzel lehet a legkönnyebben kihúzni a szememet vékonyan a szempilláim között:-D
5/6 anonim válasza:
jó dolog, meg szép vonalat húz,csak nekem elég hamar kifogyott és szerintem nem éri meg, mivel a másik féle szemhéjtusban sokkal több van, és tovább elég :)és azzal is ugyanúgy ki tudom húzni a szemem
6/6 anonim válasza:
Nem tudom rendesen használni mert nem tudom csukva hagyni csak az egyik szemem x'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!