Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink illik hozzám?

Milyen smink illik hozzám?

Figyelt kérdés
14/L vagyok eredeti vörös a hajam, ki szoktam vasalni sötéátbarna a szemem és nagyon fehér a bőröm. Szeretnék venni szemceruzát és szájfényt vagy rúzst aminek van valamilyen színe de nem feltűnő. Vagy még kellene valami? Nem szeretnék alapozót használni. Milyen színt ajánlanátok? (Eddig csak fekete szempillaspirált használtam meg néha fekete szemceruzát.) Nem buliba kéne, csak úgy.
2010. júl. 14. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.Szerintem ez amit használsz bőven elég.Itt van egy videó esetleg innen vehetsz ötleteket:

http://www.youtube.com/watch?v=fx0s19Fjp14&feature=player_em..

A következő videóban nagyon szépen festi ki a csaj szemét,próbáld ki,hogy magadnak meg tudod-e csinálni.Ha elsőre nem sikerül gyakorold tovább:

http://www.youtube.com/watch?v=mw0DwcosCnQ&feature=related

Ezt megcsinálhatod hétköznapokon is.

2010. júl. 14. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:

hát pl.:barna szemcerka,spirál,babarózsaszín szájfény/rúzs

remélem segítettem

15/L

2010. júl. 15. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
pasztellszínek
2010. júl. 15. 06:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Te nagyon szerencsés lány vagy, mert rengeteg színnel dolgozhatsz, hogy kiemeld a szépségedet.

A világos bőr és az eredeti vörös haj legjobb kiemelője, ha a szemedet zöldre fested, vagy kékre, de a sötét színek is szépen kiemelik a hajad színét. Én a fentiekben említett pasztellszíneket, meg rózsaszínt kerülném, mivel ezek a színek NEM a te színeid, sokkal inkább egy kreol bőrön mutatnak jól. A sápadt alapszínt a pasztell agyonnyomja.

Pirosítóként narancsos árnyaltokat válassz, ne rózsaszínt vagy pirosat. A rúzs fontos kiemelője lehet az arcodnak, ajánlom a narancsos és korallszíneket. Az élénkvörös rúzs nagyon feltűnővé teszi a vörös hajú nőt, ezért azt inkább estékre használd. Remélem segítettem :-)

2010. júl. 15. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettetek :) Még várom a válaszokat!
2010. júl. 15. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem szájfényből valami ilyen enyhén barackos, korallos, narancsos árnyalat állna jól neked :)
2010. júl. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!