Melyik a legjobb sminklemosó?
Figyelt kérdés
Én eddig niveát használtam. Ilyen krém állaga van, de amikor szempilla spirálozok, mindig a szemem alatt marad egy szürkés folt, minhta karikás lenne. Tudtok ajánlani egy sminklemosót ami szépen leszedi a sminket?2019. szept. 12. 13:33
2/8 anonim válasza:
Garnier Pure Active Micellás víz. Én ezt használom és abszolút bevált. (Kombinált bőröm van): [link]
3/8 Metionin válasza:
Garnier zöld vagy a rózsaszín flakonos.
4/8 anonim válasza:
Május óta ezt használom, nekem ez a valaha volt legjobb sminklemosó.
Előtte sokaig zöld Garniert használtam, vízálló sminkre, krémes állagút, de a Nivea szazszor jobb
6/8 anonim válasza:
Én is azt a niveas micellás vizet használom, amit belinkeltek. Nekem a garnier nem jött be sajnos.
7/8 anonim válasza:
Nekem kézműves szappan+langyos víz(csoki-menta, narancs-fahéj, körömvirág, zabos) ami működik.
Nagyon sok ilyen lemosót kaptam, hogy ez biztos nem bántja a bőröd majd... De. Pár nap után gyulladt pattanásaim lettek, és az orcákon elkezdtem hámlani, égetett a krémem stb. Ezek a szappanok tisztítanak, nem száraz a bőröm, és megszűntek a pattanások, és a vízálló sminket is leszedik.
8/8 anonim válasza:
Oriflame Optimals micellás víz
The One vízálló sminklemosó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!