Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel hidratáljam az arcbőröm?...

Timido kérdése:

Mivel hidratáljam az arcbőröm? Milyen alapozót ajánlotok? Márka?

Figyelt kérdés

T vonalban zsírosodó arcbőr típusom van, így a miss sporty, meg iylen árkategóriás alapozók, abszolút nem jók, mert csak mégzsírosabb lesz ott a bőröm. Mit ajánlotok?

Szeretném hidratálni, esetleg olyan hidratáló van, amit alapozó alá kell felvinni? vagy estére? Mit ajánlotok?

Ha bármi smink márka/típus van, ami neked nagyon bejön, és ráadásul hasonló bőrtípusod van, akkor nyugodtan leírhatod. Vagy ha szemceruza..szempillaspirál.. bármi

18 éves vagyok

2010. júl. 14. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:

szia. Én loreál alapozót használok, egyáltalán nem zsírosodik tőle a bőröm, és jól is fed, mondjuk nem olcsó, de tényleg jó. És még szoktam alapozó után felrakni púdert, hogy ne legyen fényes a fejem, neked is ezt tudom ajánlani.

Hidratálásra pedig megintcsak loreál arckrémet tudok ajánlani, nekem nagyon bevált, 2000ft körül van, van többféle bőrtípusra.

Szemceruzám astor, nagyon jó, mert rohadt fekete, és én azt szeretem, nem kenődik. Szempillaspirálom is astor, azis nagyon jó. Ezeket tudom így ajánlani, nekem beváltak..

2010. júl. 15. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!