Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Semmit sem tudok a sminkről,...

Semmit sem tudok a sminkről, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Tudom ebből is ezer kérdés van itt, de nem találtam olyat ami segítene.

Anyukám soha sem sminkelte magát, így szinte semmit sem tudok róla. Kb a legalapabb dolgokat ismerem mint szempilla spirál, alapozó, púder... De ezeket sem tudom hogy pontosan hogy kellene használni együtt (melyiket kell hamarabb felkenni meg ilyenekre gondolok) szeretnék idén megtanulni sminkelni. Ha ismertek olyan videóst, oldalt ahol jól elmagyarázzák legalapabb dolgokat is, vagy itt hozzászólásban azt nagyon megköszönném 16/L

2019. szept. 2. 22:04
 1/3 A kérdező kommentje:
És ha lehet jó márkákat is tudnátok küldeni? Köszönöm előre is a válaszokat!
2019. szept. 2. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy szokták, hogy szoktak valami hidratálót, primert használni a smink alá. Ez leginkább akkor fontos, ha alapozót is használsz. Igazából mivel kezdő vagy, ezért nem kell szerintem rögtön mindent használnod. De egyébként legelőbb szokták az alapozót, amit egy sminkszivaccsal tudsz a legkönnyebben eloszlatni a bőrödön (vagy esetleg ott a BB krém, ha nem kell annyira tökéletes fedés, hanem inkább természetesebb). Ezután szokták a korrektort a bőrhibákra tenni. És ezután szokták az egészet púderrel fixálni, esetleg sminkfixáló spray-vel.

A szempillaspirál előtt pedig ha gondolod, és egyenesek a szempilláid, akkor használhatsz szempillagöndörítőt. Igazából szerintem kezdőnek ez a tudás bőven elegendő. Meg illetve nem nagyon ismerek ilyen youtubereket, mert nem nézek ilyeneket. Mindenesetre vannak ilyen "makeup for beginners", "everyday makeup" videók. Angolul vannak, de szerintem ezek hasznosak, meg lehet tanulni, hogy hogyan kell a dolgokat használni.

Márkáknál pedig attól függ, mennyit szánsz rá. Szerintem egyenlőre jó a drogériás kategória, ott is lehet jókat találni. Szóval DM, Rossmann. Krémmánián írj be egy adott terméket, pl. "szempillaspirál", és ott kihozza a legjobban értékelteket. Akkor ott pedig keress egy ár-érték arányban jót, és ennyi. :)

2019. szept. 2. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Elsőre még csak egy természetesebb hatású sminket akarok, amit írtál megpróbálom beszerezni :)
2019. szept. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!