Mitől nem olvad le másokról a smink melegben vagy akármikor?
Nem vagyok izzadós és viszonylag egészségesen táplálkozok, de ha van valami az arcomon melegben tiszta vizcseppes lesz a bőröm. A reggeli tisztálkodás után használok nagyon laza árckrémet, ennyit tudok elviselni, na meg szempilla spirál.
Ma egy kicsit kipingáltam magam egy alkalom miatt, le is folyt rólam
Hát "rakás" alapozó nincs rajtam, csak alapozó. 😀 De nem minden nap! Inkább ha hivatalos helyre megyek, ügyek intézek...nos, én alapozó tetejére mindig kőpúdert használok, szoktam izzadni, pláne 40 fokban, ha be tudok menni valahova, ahol nem látnak, akkor óvatosam zsepivel felitatom a nedvességet, úgy nem igazán mosódik el, ha ezt nem tudom kivitelezni, akkor a kezemmel óvatosan "megtörölgetem", de pl itt jön ki az, hogy nem egy tonna smink van rajtam, csak amolyan "leheletnyi", mert szinte meg sem látszik ha elmosódik. Szemöldökömet ceruzával mindig áthúzom, éri az izzadást, de leizzadni, elkenődni sosem szokott, pedig egy olcsó ceruzát használok erre a célra, mivel sűrűn kell újra venni.. a szemem szoktam kihúzni tussal, az sem mosódik el a meleg miatt.
Alapozó, kőpúder, tus: Catrice (azért ez márka, de közel nem a legprofibb, hogy ez lenne a magyarázat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!