Van egy karkötőm (fehérarany), ami 0-24ben rajtam van, nem veszem le soha.
A többi ékszerem - gyűrűk, nyaklánc, fülbevaló -, hazaérkezés után leveszem, de ha a nap folyamán még megyek máshova lakáson kívül, akkor vissza is kerülnek.
2019. aug. 23. 01:47
3/11 anonim válasza:
Fülbevalókat mindig bent hagyom, nem szoktam kivenni őket.
Van kettő ezüst Grav karkötőm, ezeket is szintén mindig hordom, soha nem veszem le őket.
Nyaklàncot és gyűrűt nem hordok, csak nagyon ritkán. Ha hordok akkor este fürdés elött leveszem őket.
2019. aug. 23. 01:50
4/11 anonim válasza:
Általában nyakláncot és fülbevalót hordok. A fülbevalókat sosem szoktam kivenni, a nyakláncot pedig fürdéskor leveszem, utána pedig néha visszarakom rögtön, néha csak másnap. De ha esetleg karkötőket, gyűrűt is felrakok, akkor átlagban azokat leveszem, ha hazaérek.
2019. aug. 23. 02:31
5/11 anonim válasza:
Én karórát hordok. Reggel munka előtt felveszem, munka után a kondizásnál leveszem, majd utána vissza, aztán este mikor hazaérek leveszem
2019. aug. 23. 06:40
6/11 anonim válasza:
Szinte csak órát hordok,de néha felveszem valamelyik Cartier karkötőmet,mivel ezeket nem lehet csak úgy le venni általában rajtam vannak olyankorn1-2hétig,éjjel-nappal.Az órák pedig fürdésig maradnak.
2019. aug. 23. 10:15
7/11 anonim válasza:
Nyakláncot szoktam, néha karkötőt-mindent leveszek, ha haza érek
(bizsuk)
2019. aug. 23. 11:43
8/11 anonim válasza:
Ezüstöt viselek, sosem veszem le csak, ha megtakarítom. Megszárad és visszaveszem.
Aranyat ritkán.
2019. aug. 23. 12:11
9/11 anonim válasza:
Fülbevalómat (ezüst) kiveszem, amint hazaérek.
A karkötőmet (bőr) lefekvés előtt veszem le, vagyis lefekvés előtti zuhanyzás előtt.
Ezt a két ékszert hordom minden nap.
2019. aug. 23. 12:42
10/11 Metionin válasza:
Gyűrűt amikor hazaérek, nyakláncot és fülbevalót fürdés előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!