Estélyi/koktélruha kérdés. A táskának a cipőhöz, vagy a ruha színéhez kell passzolnia?
Sztem nem a képen múlik...
Egyébként a ruha még nincs kész, csak az anyag van még csak meg.
Mert tényleg jó együtt, csak a cipő színét nem tudom pontosan leírni, mert meghatározhatatlan..
De miért is nem jó?
Akkor mi a jó??
Próbálom akkor jobban leírni:a ruha színe hivatalosan eper színű, ami magyarra lefordítva sztem élénk pirosas színű, de nem pink, hanem az a szép piros, de nem vörös.
Cipő:nem olyan "sárga" mint pl. egy margarin színe, de nem is fehér, mert láttatni sejlik rajta valimcske arany szín, ez ilyen szaténos anyagú a ruha is, meg a cipő is.
Na jó, szerintem ezen ne streszelj ennyit, állj be egy tükör elé majd, nézd meg, hogy szerinted hogy mutat együtt a két szín és kész:) Ha tetszik, akkor próbálj egy olyan táskát beszerezni, ami minél jobban hasonlít a cipő színéhez (szerintem ez fontosabb, mint a ruha színe ez esetben), vagy egy fekete táskát, azt könnyebb.
Vagy nézz utána, hogy az etikett- meg hasonló szakkönyvek mit tanácsolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!