Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Estélyi/koktélruha kérdés. A...

Estélyi/koktélruha kérdés. A táskának a cipőhöz, vagy a ruha színéhez kell passzolnia?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 11:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)
2010. júl. 13. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha képet mutatnál egyszerűbb lenne.
2010. júl. 13. 15:12
 13/22 A kérdező kommentje:

Sztem nem a képen múlik...

Egyébként a ruha még nincs kész, csak az anyag van még csak meg.

2010. júl. 13. 15:24
 14/22 anonim ***** válasza:
Valóban, a két szín harmóniáján nem is gondolkodtam el (mármint a ruha és a cipő/táska). Így látatlanban én is azt mondanám, hogy nem mutatna jól ez a két szín együtt, de látatlanban nem mondunk egyértelmű ítéletet:)
2010. júl. 13. 19:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Mármint a vajszínű cipő, meg az eper/piros cipő nem mutat jól?
2010. júl. 13. 19:48
 16/22 anonim ***** válasza:
pontosan:) nem is tudom honnan vetted hogy jó együtt:)
2010. júl. 13. 20:00
 17/22 A kérdező kommentje:

Mert tényleg jó együtt, csak a cipő színét nem tudom pontosan leírni, mert meghatározhatatlan..

De miért is nem jó?

Akkor mi a jó??

2010. júl. 13. 20:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Piros és vajszínű? Mi ezzel a gond mégis? Főleg látatlanban? Millió árnyalat van, vajszínű is lehet halványabb és erősebb, ha eperszínű valami, akkor éretlen eper, félig eper, vagy teljesen érett eper színű? Ha piros, akkor halványpiros, vagy sötét? Ne kössünk már bele látatlanban, könyörgöm.
2010. júl. 13. 20:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Próbálom akkor jobban leírni:a ruha színe hivatalosan eper színű, ami magyarra lefordítva sztem élénk pirosas színű, de nem pink, hanem az a szép piros, de nem vörös.

Cipő:nem olyan "sárga" mint pl. egy margarin színe, de nem is fehér, mert láttatni sejlik rajta valimcske arany szín, ez ilyen szaténos anyagú a ruha is, meg a cipő is.

2010. júl. 13. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, szerintem ezen ne streszelj ennyit, állj be egy tükör elé majd, nézd meg, hogy szerinted hogy mutat együtt a két szín és kész:) Ha tetszik, akkor próbálj egy olyan táskát beszerezni, ami minél jobban hasonlít a cipő színéhez (szerintem ez fontosabb, mint a ruha színe ez esetben), vagy egy fekete táskát, azt könnyebb.

Vagy nézz utána, hogy az etikett- meg hasonló szakkönyvek mit tanácsolnak.

2010. júl. 13. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!