Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alvás közben hogy vigyázzak a...

Alvás közben hogy vigyázzak a muszempillamra?

Figyelt kérdés
1D pilláim vannak de sajnos párszor már keltem fel úgy hogy rengeteg ki hullott... Ennek az az oka hogy néha össze vissza alszok el. Gondolom ez ismerős más lányoknak is akiknek van műszempillájuk. 😕😕 tudna valaki valami hasznos tanacsot adni hogy hogyan előzhetném meg ezt ? Előre is köszönöm 😊

2019. aug. 11. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
Hát ne aludj el összevissza..?
2019. aug. 11. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem olyan könnyű az 😕 pedig hidd el próbáltam már
2019. aug. 11. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Van az a gumiszobába való ágy, ahol alváshoz lekötözik a kuncsaftot. Na egy olyat szerezz be és nem gubancolódik össze páratlan szempillakölteményed.
2019. aug. 11. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem értem miert kell ezen az oldalon le nézni az embert ha van műszempillája... főleg hogy írtam is h az enyém 1D ami tok természetes és nem az a nagy seprű.... na mindegy
2019. aug. 11. 20:33
 5/5 anonim válasza:
100%
Párnán vahogy úgy helyezkedek hogy az alul lévő pilláim ne érjenek a párnához. Tehát hogy a fél fejem ne süllyedjen a párnába. Ez függ mennyire kemény a párnád vagy hogy milyen pózban szeretsz elaludni/aludni. Én is forgolódok de nem szokott ebből problémám lenni szerencsére. Vagy a párna szélére tedd a fejed. :) Nem hiszem hogy ekkora gondnak kéne lennie :/ De remélem sikerül megoldanod, rájönnöd. Ha pedig így alszol és mégis hullik akkor hullhat akár mástól is.
2019. aug. 12. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!