Mi az a HIGHLIGHTER?
Figyelt kérdés
és hol lehet venni?rossmannba biztos nem...2010. júl. 12. 18:33
1/6 anonim válasza:
Magyarul szövegkijelölő. Ha nem tudod mi az, miért akarsz venni olyat? :)
2/6 anonim válasza:
xD első, azért mert olyan jó neve van biztosan menő lesz vele xD
deciki x)x)
3/6 A kérdező kommentje:
ez vmi sminkcucc de mindegy...azért tettem ebbe a kategóriába...
2010. júl. 12. 18:40
4/6 anonim válasza:
Bemosó? Kicsit más árnyalatúvá teszi a hajat....
5/6 anonim válasza:
valamiért magyarországon nem elterjedt, pedig nagyon hasznos kis dolog. egy világos színű krém vagy por, amivel kiemelheted az arccsontodat, a szemöldököd alatti részt, az orrodat, youtubon sok video van róla. én az asia centerben találtam, kicsit mondjuk túl csillogó de megteszi. esetleg rendelhetsz küldöldről is, eyeslipsface.com on nagyon olcsó dolgok vannak
6/6 anonim válasza:
pontosan arra való amit az előző válaszoló írt, még annyit tennék hozzá, h. az essencenek az új kollekciójában, az eclipseben is van vmi fehéres csillámos por, az is jónak tűnik és olcsó :) ja és rossmannban kapható :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!