Melyik legyen? (Körömnyomda)
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni körömnyomdát a Teszveszen láttam egyet 999Ft+170ft postaköltségért de a Kondad.hu-n is néztem 3999ft+980FT postaköltségért.
Szerintetek melyik legyen?
2010. júl. 12. 15:59
2/6 anonim válasza:
Nekem van mindkettő az olcsó nagyon sz@r, nagyon nehéz vele mintát csinálni hamar elromlik. A konados viszont nagyon jó már 1éve megvan naponta átlagba 3 vendégen használom és még mindíg csodásan bírja!
Tudod,olcsó húsnak híg a leve... Nem egy egetverő összeg a különbség,megéri rá többet költeni
4/6 anonim válasza:
Én a Müllerben vettem körömnyomdát 600 forintért, és nekem teljesen normálisan működik... lehet, hogy a másik azért drágább, mert mondjuk másból készült, vagy esetleg több minta, sablon van hozzá, meg ilyesmik...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én is a drágább mellett maradtam.=)
2010. júl. 15. 11:18
6/6 anonim válasza:
Az essencenek is van körömnyomdája.nekem bejött.800-1000 Ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!