Smink"problémák"? (fontos)
1)Milyen márkájú ezüst színű rúzst tudnék venni,ami jó minőség,de nem túl drága(4500Ft alatt van),de nem túl rikító?(nagyon fontos lenne esküvő miatt is)
2)És milyen szemöldökápoló szettet ajánlanátok,világos és középbarna közötti szemöldökre,ami több részből áll és szintén jó minőség 3000Ft alatt?
Előre is köszönöm a kommenteket!
én sajnos nem tudok segiteni csak gondoltam irok mert tudom milyen érzés ha ki irok egy nekem fontos kérdést és senki sem ir ráá semmit:(
gondoltam azért irook:) na de irok valamit a témával kapcsolatban is:D ha végleg nem ir senki semmit akkor menj el magad a dm-be,douglas-ba stb és nézegess :P
na ennyit akartam(: sziiijaa jo8:)
Ezüst színű rúzsnál ugye arra gondoltál, hogy szájfényként használod valami szín fölé? Mert sminkesként önmagában nem nagyon ajánlom, tekintettel arra, hogy szerintem nem akarsz úgy kinézni, mint akit most szedtek ki a fagyasztóból? :-)
Egyébként vannak ezüstös szájfények és rúzsok is, de te is kikeverheted otthon: egy kis ezüst szemhéjpúdert összekeversz színtelen vagy világos rózsaszín szájfénnyel.
A szemöldöködet könnyebb ceruzával megcsinálni (Essence, Miss Sporty, Manhattan, Astor, Loreal, Max Factor minden sminkes cég gyárt szemöldökceruzát). Ugyanis a porfestékhez speciális ecsetre is szükség van, amit nem olyan könnyű beszerezni. Ha ragaszkodsz a festékhez, az Essencenek van egy szemöldökápoló készlete, amiben 2 fajta barna van, olyan 700 Ft. Remélem segítettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!