Csajok szeretitek ha a pasinak van egy fülbevaló a bal fülében?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy nem ilyen nagy köves hanem esetleg ha köves akkor csak egy picike kővel, vagy valami pipás pl ilyen: [link]
vagy valami kis jól kinéző valami. mi lenne a véleményetek ha ilyen srácot látnátok az utcán?
2010. júl. 12. 13:47
11/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. júl. 12. 22:34
12/23 anonim válasza:
én szeretem, az én barátomnak egy sima ezüst karika volt benne, de adtam neki egy bogyós karika piercinget, az is jól áll neki. :)
13/23 anonim válasza:
én a kicsi fültágítók mellett vagyok, szóval nem zavar ha a fülében van akármi:)
14/23 Gördebi Dóra válasza:
Én imádom ha egy srácnak van fülbevalója, főleg ha csak az egyik fülében :P:d Egyszerűen imádom... :P L/15
15/23 anonim válasza:
nagyon nem tetszik, ha egy fiúnak fülbevaló van a fülében. Ahogy előttem vki írta, pontosan az a véleményem: rajos, b*zis, nagyképűs. A képen lévő se tetszik, bocsi. :S 15L
16/23 anonim válasza:
én nagyon imádom a fülbevalot a pasikon:P
elolvaadook:D
15L
17/23 anonim válasza:
sok mindent elviselek pasiktól, még a fülbevalót is, mert ha tetszik akkor miért ne, de azért a köves szerintem nem illik egy pasihoz
19/23 anonim válasza:
Abszolút pasi és fülbevalófüggő. A köves fülbevalóktól rosszul vagyok, meg a képen lévő sem tetszik. Pasin max szolid karika-fülbevalót viselek el (lehetőleg nem cimpába), vagy piercing-szerűeket. De ez attól is függ, illik-e a pasihoz, mert ha nem, akkor inkább néz ki nevetségesnek.
Volt egy pasim, akinek teljesen tele volt lyuggatva mindkét füle, de neki abszolút jól állt (na jó, azért egy-két új "lyukával" már kicsit elvetette a sulykot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!