Kata032474 kérdése:
42kg fogytam és mindenhol lóg a bőröm. Tudnátok jó dokit ajánlani Budapesten?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 16:50
1/5 anonim válasza:
Mennyi idő alatt?
Szerintem háziorvost kérdezd meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de háziorvosomnak fogalma nincs ez hogyan működik,magamra vagyok utalva.8 éve küzdök a súlyommal,127 kg indultam és most 84 kg tartok.Egyenlőre Honvéd kórházban voltam érdeklődni 4 hónapja a hasam miatt.Azóta mindenem katasztrófa..
2019. júl. 16. 11:35
4/5 anonim válasza:
Elvileg ingyenes a műtét, de ha van pénzed, akkor menj magán dokihoz és nem kell sokat várnod
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Munkám miatt nem volt időm bajaimmal foglalkozni,de talán most van 1 kis lazítás :) Köszönöm a kommenteket,utána nézek az ajánlott dokiknak is.Nagyon ajánlották a Szent Imre kórházat,Dr Jósvay János főorvost.Tapasztalat vkinek?
2019. aug. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!