Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Letezik megoldas rosszul nott...

Letezik megoldas rosszul nott csontokra?

Figyelt kérdés

A teljes mellkasi resz furan nott, mintha az osszes bordamat eltortem volna es csomosan forrtak vollna ossze, rossz szogben. Illetve a szegycsontom kiall, borzalmasan zavar. Egy kicsit sem szimmetrikus, szemmel is lathato sajnos. Meg a kulcscsontom is mas, az egyik egyenes, a masik ivelt es "csomos".

A vegtagjaim normalisak, csak a mellkasi resz ilyen kacska.

Ez egy betegseg lenne? Van neve? Letezik ra megoldas?

2019. jún. 26. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy tyúk melled van?

Írd be googlbe, hogy hogy néz ki.

Nemtudom hogy így hívjàk-e ezt a rendellenességet.

Amúgy volt osztàlytàrsamnak tölcsér mellkasa volt. Neki befelé süppedt a mellkasa. Volt műtétje, és most màr sokkal termeszetesebben néz ki.

Tuti van a te problemàdra is valami beavatkozás

2019. jún. 26. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg egy orvossal, aki ért hozzá. Veszíteni nem veszíthetsz rajta
2019. jún. 26. 20:06
 3/9 A kérdező kommentje:

De a tyukmellkas csak a szegycsontot fedi, nekem a bordaim is "gorcsosek"... Raadasul a tyukmellel nem csinalnak semmit, amennyire en tudom.

Orvoshoz csak sokara van idopontom es felek, hogy elkuld a csudaba...

2019. jún. 26. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Orvoshoz kell vele fordulni.

Mellesleg a tyúkmellet (meg hasonló elváltozásokat) is operálni lehet és szokták is.

2019. jún. 26. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Hogy mutik es milyen orvoshoz kell vele menni, hogy tuti csinaljanak vele valamit? Ha tudod esetleg leirnad nagyvonalakban?

Hallottam mar olyat, akit tyukmellel elkuldtek, hogy szokjon hozza, mert ez igy marad! Emiatt felek, hogy esetleg en is igy jarok.

2019. jún. 26. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?nő v férfi?

Nekem ált suliban volt osztálytársamnak tölcsérmell. Szerintem neki nem műtötték meg,őt nem zavarta,de fiú volt.

Most így rá googliztam azt írják,hogy 14-18 év között érdems műteni,de akkoris inkább csak abban az esetbne,ha okoz más problémát az esztétikain kívül.Mivel nagyon komplikált nem egyszerű műtét. Hát el is hiszem gondolom csavaroznak,csontot törnek stb stb,és elég nagy felületen közel a szívhez stb.Nem gondolom,hogy ez tb támogatott műtét max 18 év alatt.Az ára gondolom horror.

Megértem,hogy nagoyn zavar,bár ha fiú vagy nem hiszem,hogy akkora nagy gond,nőként már sokkal jobban megértem és biztosan én is nagyon rosszul lennék,de miért nem 18 év alatt érdeklődtetek?? Ha az alatt vagy akkor menj el mindenhova és könyörögj műtétért,ha ténylegesen úgy érzed zavar és élehetetlen.

2019. jún. 28. 11:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos no vagyok es sajnos elmultam 18, epp ez a gond... :(

A tolcsert mindig mutik, mert veszelyesebb, mint a tyukmellkas.

2019. jún. 29. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

"Hallottam mar olyat, akit tyukmellel elkuldtek, hogy szokjon hozza, mert ez igy marad!"

Ha egy orvos ilyet mond, akkor sürgöesn keress másikat, mert ez nem ért semmihez, vagy túl pénzéhes.

A tyúkmellet is ugyanúgy mütik, csak keress normális ´, hozzáértö szakorvost.

2019. jún. 29. 19:35
 9/9 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj el, utána beutalóval ortopédiára. Ez nem plasztika kategória sajnos, elég komoly műtét. Nekem ellenkezője van, tölcsérmellkas, és gyerekként kétszer is műtöttek még a régi eljárással (felvágás bordafűrészelés, fémlemez behelyezés). Nem lett jó így se az eredmény mert el lett rontva a második után, így ma már együttélek azzal hogy van ott egy gödör meg egy bazi nagy heg. Nő vagyok.
2019. jún. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!