Van olyan ország ahol legális a mellnagyobbítás 16 felett Európában?
Figyelt kérdés
Eddig 75D s melleim voltak, imádtam és nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Viszont egy pár kiló fogyással mostmár nagyon kicsi és kifejezetten formátlannak mondanám. Nagyon rosszul érzem magam vele és szeretném megcsináltatni minél hamarabb, de semmivel nem szeretnék annál nagyobbakat mint amekkorák voltak. Valaki tud olyan helyet ahol megcsinálnák? Nemsoká 16 vagyok de itthon tudtommal 18 a korhatár😕 és már biztos hogy nem fog nőni, édesanyámnak is ugyan ekkora, de neki sosem volt nagyobb és meggondolni sem fogom magam, mert mint írtam imádtam úgy magam. Szóval ha valaki tud segíteni kérem írjon!2019. jún. 6. 10:24
11/11 A kérdező kommentje:
Nem sóznám rájuk az árát...
2019. jún. 21. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!