Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » HyaluronPen szájfeltoltes...

Stella Spring kérdése:

HyaluronPen szájfeltoltes vagy hyaluron savas szajfeltőltes tűvel?

Figyelt kérdés
Melyik a hatasosabb? Melyik tart tovább? Azt szeretném amelyikkel nagyon hatású eredményt lehet elerni minél hosszabb távon. Jelenleg sima tűvel lett töltve augusztusba
2019. máj. 20. 12:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Hat nekem az ajakfeltöltés 5 hónapja gyönyörű
2020. júl. 3. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Régi kérdés, de hátha egyszer valaki idetéved, és nem követi el azt a hibát, amit én.

Meglehetősen vékony ajkaim vannak. Februárban úgy döntöttem, elkezdem végre töltetni. Nem néztem utána eléggé a dolgoknak, úgy láttam, 1 ml hyaluronsav a kozmetikusoknál 50-60 ezer, az orvosoknál 75-90 ezer, mégis mivel tudnának többet? Ahha. A kozmetikus Hyaluron Pennel tölt. 2 hét különbséggel februárban 2 ml lett töltve. Én hülye 1,5 hónappal később még egy 3. mlt is kértem. Az ajkaim ugyanakkorák, mint az 1. töltés után. 3 ml töltéssel lett kb. az eredeti 2x-ese. Ha megnézed az orvosi eredményeket, 1 ml után szokott kb. 2x-es volumenű lenni. Baromira megbántam, mert ennyi pénzből sokkal-sokkal jobb eredményt érhettem volna el egy orvosnál. Legközelebb tuti, hogy nem kozmetikushoz megyek. Ne spóroljatok azon a 20-30 ezer Ft-on, mert közel sem lehet vele olyan eredményt elérni, mint a rendes tűs, jobb minőségű hyaluronsavval való töltéssel.

2021. máj. 18. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Az, hohy a szád belilul, teljesen normalis, nekem tűvel töltok a szamat, kb 60ezer ft. Cserébe nincs kacsaszám, és 8-12 hónap mire felszívódik. Nekem ez a harmadik de a felszívódás utan sem olyan vekony mint kezdetekben hiszen nyilvan, maga a szovet is tagul.

2 napig nekem is veralafutasos a szam, de egy pink szajfeny, es senki nem latja

2021. júl. 1. 01:24
 14/14 anonim válasza:
100%

A Pen nem ér semmit! En voltam olyan hülye hogy elvégeztem hozzá a tanfolyamot is ...majd 3ml hyaluront töltöttem .. de semmit nem ért..

Több száz ezer kuka...

Majd most elmentem és tűvel betöltött az orvos 2ml 2 het elteressel es imadom

3x.olyan latvanyos es csak 2ml van benne es hiaba nem.iszom napi több litert max 2liter van meg. De igy is szép !

2021. júl. 24. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!