Egy ajakfeltöltéssel megoldható, hogy egyenletes arcom legyen?
Sziasztok.
Az arcom úgy néz ki oldalról ,hogy az ajkam és az állam beljebb van az orromtól és a homlokomtól és ez eléggé zavar.
Olyan , mintha hosszú orrom lenne, közbe meg nem .
Szerintetek egy ajakfeltöltéssel megolható, hogy egyenletes legyen az arcom?
Nem értem, hogy a plasztika ellenesek mi a francért kommentelgetnek "hogy csak elcsúnyítod magad" pont hogy nem. Te aztán nagyon jól érthetsz ezekhez!
Olyan unalmas már, hogy egypár ostoba plasztika ellenes.
Masodik valaszolo vagyok, en sem vagyok plasztika ellenes sot...
viszont teny, hogy senkinek sem egyenletes az arca teljesen felesleges kitennie magat ennek annak remenyeben, hogy igy "tokeletes" lesz az arca.
En azt partolom, hogy mindenki tanulja meg elfogadni magat, szeresse meg azt amit a gep dobott neki, es ha meg ezutan is szeretne beavatkozast, mondvan azert , hogy "feldobja" azt ami amugyis jo akkor hajra. De ha valaki nem fogadja el magat, nem szereti magat az egy mutet utan se fogja magat elfogadni max egy ideig oraig utana talal magan mas kivetnivalot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!