Mellnagyobbítást után mikor tudok strandolni?
Május 17-én megyek műtétre. Implantatummal lesz megnagyobbitva.
Mikor vehetem le a speciális melltartot es mikor vehetek fel bikinit meg rendes melltartot?
Minden orvos mást mond. Az én dokim azt mondta, hogy 2 hónapig tilos a szolárium, strand, termálfürdő. Szauna 3 hónapig.
A kompressziós melltartót SZIGORÚAN 6 hétig hordani kell éjjel nappal. Én 4 hétig egyátalán le sem vehettem a melltartót, és nem is zuhanyozhattam 5 hétig csak alulról, felül pedig cicamosdás. Van olyan doki, aki varratszedés után egy gyors zuhanyt enged. Mondjuk nekem varratszedés is a 6. héten volt.
Most vagyok 8 hetes, most próbálkozom a rendes melltartóval, de egy fél nap és veszem vissza a kompresszióst, mert az a kényelmes.
Nem érdemes nem batartani az utasításokat, mert könnyen baj lehet belőle. Elcsúszhatnak az implantok, szétnyílhat a heg, vagy akár be is gyulladhat és kilökődhet az implantátum. De van még egy csomó más kockázat. Szóval amit majd mond az orvos, azt tartsd be!
De amúgy fura, hogy ezeket nem mondták el neked a konzultáción!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!