Kevés, vékonyszálú hajból is tudnak hajbeültetést elvégezni?
34 éves lány vagyok. Nagyon kevés és vékonyszálú hajam van.
Amióta abba hagytam a fogamzásgátlót, rettenetesen hullik az a kevés is. Sose festettem és sose vasaltam. Sajnos a gének nem olyan jók, mert a Nővérem is ugyanebben szenved, szóval nem egyedi. Gondolkodtam hajbeültetésen, de nem tudom, hogy ennyire kevés hajból is képesek-e hajbeültetést elvégezni. Középen elválasztva látom hogy most már nagyon hiányos. 2 évvel ezelőtt jobb volt a helyzet, viszont most már aggódom. szinte csak összefogva tudom hordani, mert olyan esetlen :-(
Vélemény?
Köszönöm a válaszokat.
Nem mindegy, hogy egész pontosan miért hullik. Endokrinológus és labor felkeresése nagyon javasolt, ami meg is oldhatja a problémát. Kép alapján nem látom szükségét hajbeültetésnek, de igénybe vehető ingyenes konzultáció vagy fizetős, utóbbi 5-6 ezer ft. Korrekt orvos nem végez hajdúsítást, amíg nem ismeri a hajhullás pontos okát és fajtáját, első a kivizsgálás (labor, endokrinológia).
A hajbeültetéshez az adóterület, hátul van, az orvos ennek a sűrűségét vizsgálja.
Köszönöm a választ!
Engem rettentően zavar, hogy nincs fejtetőmön olyan sok haj. Endokrinológusra nem is gondoltam, de nagyon köszönöm az ötletet. Utánajárok! Egyébként ez egy népbetegség, ahogy elnézem manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!