Nem úgy fair, hogy mivel a férfi teste nem változik a nő terhessége miatt, akkor a nőnek jár a mellműtét, ha akarja?
Figyelt kérdés
Szerintem így fair, mi az, hogy kérni kell, pláne, ha a nő megkeresi a rávalót.2019. ápr. 3. 16:59
1/5 anonim válasza:
Ha megkeresi az árát, akkor megcsináltatja, kérés nélkül.
2/5 TappancsMancs válasza:
A kérdés valami itt nem közölt vitát sejtet és ha volt is ilyen, az szerintem nem jelent általánosan semmit. Ez nem is olyan, hogy jár, vagy nem jár, hanem egyszerűen csak a pár megbeszéli mit akarnak, mire költsenek, és ha a nő, mint írod meg is tudja fizetni, akkor megcsináltatja.
Szóval a kérdést esetleg pontosíthatnád, mert nagyon úgy tünteti fel, mintha nem járna, vagy nem fer módon lenne ez általában elbírálva. Mert ilyen nincs. Aki akarja és telik rá az néz hozzá szolgáltatást.
3/5 anonim válasza:
Szerintem össze sem lehet hasonlítani a két nemet. Minek is? Attól még, hogy a nő hordja ki a gyereket, nem kell hogy kompenzációt kapjon, úgymond, csak mert a férfi nem képes rá fizikailag.
4/5 TappancsMancs válasza:
És hozzáteszem egy jó kapcsolat nem is olyan, hogy neked ez jár, nekem meg az jár, és ha pont nincs is pénz valamire az sem azt jelenti, hogy nem jár. Csak nincs rá pénz.
5/5 anonim válasza:
nem lehet túl nagy önbizalmad, kérdező, ez általánosságban igaz mindenkire, aki plasztikai műtétet csináltat.
sajnálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!