Műtét nélküli orrplasztikára melyik orvost ajánlanátok?
Köszi!
Ő jobb választás lehet, mint Krasznai? Róla van valalinek esetleg valamilyen tapasztalata műtét nélküli orrkorrekció kapcsán?
Illetve a "ha van pénzed..." az mit takar pontosan? :D én úgy gondolnám, 200ezernél nem kerülhet többe egy ilyen beavatkozás.
Szerintem teljesen mindegy melyiket választod, mind a ketten nagyon jók.
Hát, én a Budapesti Plasztikai Intézetben voltam, egy kis saját zsíros feltöltés volt 100e. Szóval talán annyi lenne, de nem tudom. Attól függ mennyire akarod átformálni.
Hát, nagy csodát ne várj tőle, kisebb nem lesz az orrod, max mivel szimmetrikussá tudják ezáltal tenni, kisebbnek tűnhet. Én például az orrcsúcsomat szeretném egy picit megemelni a beavatkozás segítségével.
Egyébként keress rá Instagramon: dr. Yusra. Angliában ő eléggé ismert a műtét nélküli orrkorrekcióiról. Gondolom már itthon is vannak orvosok (pl. Pataky vagy Krasznai), akik hasonló dolgokat képesek kihozni az orrodból műtét nélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!