75 ös eredeti cickóból tudnak 90-es szilikon cickót csinálni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 16:54
11/25 anonim válasza:
#10-es! Írta a kérdező, hogy 75C. Nem a kosárméretét akarja növelni, hanem a mellbőségét.
12/25 A kérdező kommentje:
Na de valaki válaszoljon már, hogy 1 műtéttel lehetséges-e
2019. márc. 22. 17:27
13/25 anonim válasza:
75-ből 90-eshez nem kell semmi más, csak zabálni kell.
14/25 anonim válasza:
75 még mindig a mell alatti körméret, tehát ha zabálsz, és jól meghízol, akkor lehet akár 90es hátad is.
Vagy elkezdesz versenyszerűen úszni, azt olyan lesz a hátad, mint egy pasinak.
15/25 anonim válasza:
Kérdező válaszoltak már. Ehhez nem műtét kell hanem hízol olyan jó húsz kilót és a körméreted máris több lesz. De nem hiszem hogy nő vagy mert a férfiak jönnek ezzel a 90-essel.
17/25 anonim válasza:
Itt van, nézegesd!
18/25 anonim válasza:
Műtéttel nem megoldható. 2 vel sem. De nekem van egy sokkal jobb ötletem, mint a féktelen zabálás. A zabálástól gyorsabb, és költségesebb, de a műtéttől olcsóbb , sokkal egészségesebb, és szebb is.
Többi privátban
19/25 A kérdező kommentje:
hagyjuk már ezt az elhizász, szerintem 1 nő se szeretne sertés disznó lenni... istenem semmi értelmes válasz :(
2019. márc. 24. 23:48
20/25 anonim válasza:
A nagymellű, kövér nőre a "tehén" passzol a köznyelvben, a sörhasú kocsmatöltelékekre áll a disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!